Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaminoReal

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megszokhattuk, hogy az ateisták és a hívők óriásplakátokon vívnak vallásháborút egymással, különféle botrányosnak szánt, de többnyire csak unalmas reklámokkal. Olyannyira bevett dolog ez, hogy még itthon is volt rá példa, pedig mi nem számítunk éppen pionírnak a…..
CaminoReal 2010.01.30 01:11:16
Sziasztok, nem szoktam hozzászólni, de már elég régóta olvasom a blogot.
Csak annyira megtetszett egy reklám, hogy gondoltam megkérdezem láttátok-e már, és hogy mi a véleményetek róla:
www.youtube.com/watch?v=Kul9luAFqXw
Ez csak egyik a sok Veridian Dynamics reklám közül, amik itt hollandiában mennek, csak azokon nincsen semmi utalás tv-csatornára...ezért először fel sem tűnt, általános "mi értéket teremtünk, előbbre visszük a világot".
Csak mindegyikben volt egy kis "csavar", "beszólás", amit egy "komoly cég" nem engedne meg magának. így ellátogattam a "cég" honlapjára (google első találatra kidobja)...és onnan persze a megoldást jelentő műsorhoz. Persze van facebook oldaluk is, ahol nagyon szerényen nyilatkoznak magukró:))...szóval összességében szerintem ez nagyon jól összerakott "reklámhadjárat". szerintetek?
CaminoReal 2010.02.01 19:42:23
@Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo: Hehe, a sorozatot magát nem ismerem, lehet hogy igazad van. Ha belegondolunk miért ne lehetne ezt a kampányt megcsinálni itthon - nincs benne semmi óriási ötlet, csak a "fokozatos bevezetés" szerintem. Nem is nagyon jut eszembe otthonról hasonló...
Mesélek nektek egyet.Volt egyszer Rezső, aki baráti kapcsolatot ápolt Johannával. Rezsőnek volt továbbá egy csaja, aki szintén a Johanna névre hallgatott. Jó sokáig voltak együtt, annyira sokáig, hogy haverJohanna agyába teljesen beleégett, hogy Rezső csaja is Johanna. Aztán Rezső…..
Tündérvilág Pince 2008.06.09 02:11:00
az nincs. Pedig már annyira jó sokat viccelődtünk ezzel, és nem az, hogy nincs berendezett titkos pince, hanem egyáltalán nincs. Van viszont tető, lapos, kilátással mindenre. Például a sok hegyre, meg a tengerre. A tenger annyiban különbözik a Balcsitól, hogy nagyon bénának kell…..
Tündérvilág Macska 2008.06.02 21:17:00
Valaki rábízta nyaralása alatti időre 60 ezer forintos vadiúj kismacskáját Valakikre. (Igen, eleve érthetetlen, miért költ az ember ennyi pénzt olyasmire, amiből annyi van az utcán és a menhelyeken ingyér/jelképes összegért, mint a szemét.) De Valakik sajnos nem jól vigyáztak a…..
Tündérvilág A rizseshús 2008.06.02 13:24:56
az milyen gusztustalan találmány már? Mérnem lehet külön kis kupac hús mellé külön kis kupac rizst tenni, minek összedisznózni egyiket a másikkal és viszont? ..
(Bëlga)MSN-es butáskodás átszerkesztve. Rögtön klikkelj a linkekre, mer úgya vicces.Laczkó: szerencsére neked nincs lófejed:D róka barátommal akkor vagyunk ki mikor wiw-en olyan csajt találunk akinek lófeje van és beáll egy ló mellé fényképezkedni legalább ne súlyosbítsa a…..
Tündérvilág Szándékosan 2008.05.04 23:25:11
nem írok most neveket, mert meg akarom tartani magamnak még jó darabig a szóban forgó személyeket. Egyikükkel a napokban a klasszikus és kiapadhatatlan fiú-lány barátságról beszéltünk, és leszögeztük a már korábban is, sokak által is leszögezetteket, miszerint: -a lányoknak…..
CaminoReal 2008.05.05 19:50:58
Tündérvilág Szép 2008.04.17 20:46:00
szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép szép…..
hiába kértem, nem volt, azaz délelőtt épp csak annyi, hogy el tudtam hitetni Atival, hogy ez így is marad egész nap, sőt, jobb lesz, annak ellenére, hogy ő ésszel biztos tudta, hogy ez nem igaz, de ha én azt mondom, hogy süt a nap, akkor elhiszi, na ilyet még mindig tudok vele, hehehe.…..
CaminoReal 2008.04.06 21:25:47
Tündérvilág Húsvét hétfőn 2008.03.26 18:46:00
meglátogattuk a farkasokat (a medvék szomszédjai), és elvittük nekik a húsvéti báránycomb hatalmas csontjait és a húsról leszedett kilónyi bőrt és zsírt. Nagyon örültek neki. A farkas nagyon kedvenc állatom. Annyira kutyaszerű, és mégis annyira nem az.A témában ajánlom…..
Tündérvilág Valamikor 2008.03.17 22:51:00
az éjszaka közepén, az elhalódó buliban, tánc közben:Tündér: Ha nem én lennék, már rég felhívtál volna magadhoz, nem?:)Vattafakk: Ha nem te lennél, már rég belédszerettem volna... vagy mi... na szóval érted... Tündér: Hát persze, mert hiába keresgélnél másfelé, úgysem…..
Tündérvilág Nem kedves 2008.03.02 02:53:00
Laczkóval majdnem buli, ilyen izé, ilyen kocsmázós beszélgetős dolog még sok más emberrel kocsmában. Aztán majdnem koncert, de mégsem, mert tömeg volt. Aztán felhívtam Petit, mert olyan vicces volt, amikor Laczkó elmondta, hogy a bulikon még a csúnya és/vagy kövér lányok is…..
Tündérvilág Kiegészítés 2008.02.29 20:54:00
Nem, Viktorral nem a 'lecsap_a_szabad_prédára' helyzet van. Legyen elég ennyi. Peti azért nem reagál az előző bejegyzésre, mert faszfej, és köszönésre sem méltat azon a tetves msn-en.* ...mert ...nemtom miért nem, nem is érdekel. Lehet, még el sem olvasta.Nem, nem lesz macskám, mert…..
Tündérvilág Szemét Valentin 2008.02.14 11:41:00
Na persze fortyogok, és meg vagyok sértődve a világra, hogy ez a baszott Valentin mire jó, amikor akiknek van mit ünnepelni, azok úgyis boldogok, akiknek nincs, azok meg inkább elásnák magukat, persze biztos vannak közönyösek is. Valentint divat utálni, és majdnem meg is álltam, hogy…..
Figyelem, nem könnyen észrevehető, bizonyos fénybeállítások esetében potenciálisan rejtetté váló linkek (egyértelmű, összetéveszthetetlen helyeken) a szövegben! Ezentúl ez így is marad, legyetek szemfülesek:)Még ma reggel is szenvedtem azzal a poszttal ami hamarosan már…..
Tündérvilág Ez kész 2008.01.26 11:51:00
Ha nem megy a firefox-szal, akkor kaparjátok elő az ie-t... érdemes:)Vagy akkor már itt a link...
CaminoReal 2008.01.26 16:30:06
Tündérvilág Elmebomlás 2008.01.11 15:23:00
Miután tegnap este hazaértem, anyám 1 órán át ordítozott velem, és majdnem kirakott az utcára. Ma dél körül ért haza, és mielőtt tovább indult volna a pasijához, gyorsan összedobott nekem egy tepsi meggyes-diós-fokhagymás karajt. És mindenben kikérte a véleményem....??..
Tündérvilág Kincsek 2008.01.10 12:26:00
Van egy komódom, telitömve rengeteg könyvvel, fényképpel és cd-vel, rajta pedig tv, video, dvd, lemezjátszó, erősítő, ezek tetején pedig 3-4 kis dobozban az ékszereim, pl. a gyűrűim a Pankától kapottban, aztán még jópár kisebb kincs, mint pl. Lilla-Mamitól kapott rózsakvarc…..
Tündérvilág ... 2007.12.26 12:48:00
Van a plafonom közepén egy kampó, a lámpám volt ott, de azt nemrég leszereltem, és a galéria alá tettem. Adja magát a plafon közepe, oda kell valamit lógatni, csak még nem tudtam, mit; egészen idáig. Petitől ugyanis megkaptam a (z egyik, ha nem a) legszebb  létező karácsonyi…..
Tündérvilág Bonyi-buli 2007.12.13 00:22:00
Ha péntek, akkor gondolkodás, hogy mit vegyek fel a bulira, milyen legyen a hajam, mikorra készüljek el... Na ez utóbbi csúszott egy csöppet, mivel amikor épp összeszereltük az új asztalunkat Lilla-Mamival a konyhában, egyszer csak piff, elment az áram a körzetünkben. Szerencsére…..