Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskaboszi

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a post nem más, mint egy egész egyszerű kibeszéljük magunkból a dolgot darab. Haszna sok nincs, de számunkra fontos a coming out. Évek óta szenvedünk azzal ugyanis, hogy nem lehet normális hajgumit kapni itthon. Nem és nem. Csak az H&M darabjai jó minőségűek és nem mennek…..
macskaboszi 2013.06.29 18:12:27
@Szabó Sári: én is ott vettem legutóbb, ugyanezt akartam írni, teljesen meg vagyok vele elégedve :)
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
macskaboszi 2011.10.20 14:29:40
A PC Worldhöz közel álló oldal, a Gamestar bővítményei maradtak még hátra. Szívesen várok további javaslatokat kommentben azzal kapcsolatban, hogy milyen IE8 ekluzív portálokat ismertek még! A gamestar.hu IE8-as kiegészítője három webszeletet jelent számunkra: az oldal…..
Informatikai vizekre evezünk: ma a PC World bővítményeivel foglalkozunk! A legszembetűnőbb változás az előzőleg tesztelt oldalakhoz képest, hogy a PC World az első olyan lap, mely a jobb felső sarokban elhelyezett keresőbe saját portálját teszi. Ilyenképpen tehát…..
A Hotdog a Neonhoz hasonlóan leginkább tinédzserréteget megcélzó multifunkciós portál. A hasonló lapokon megszokott fórumon, rendszeresen frissülő híreken kívül az oldal rengeteg közösségépítő funkcióval rendelkezik. Chat, párbajok, blogok, színes és egyéni profilok adják…..
Drága bloggerek! Még mielőtt egy fekete lyuk végleg beszippantaná a Gutenberg-galaxist, adunk egy esélyt látogatóinknak, hogy véleményezzenek egy nekik kedves, vagy éppen aktuális könyvet. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ez a nagy múltú, megbecsült és sokrétűen…..
macskaboszi 2010.05.28 23:56:27
Negyedik tesztünk alanya az elsősorban tinédzser réteget megcélzó Neon.hu IE-s bővítménye. Az eddig kipróbáltak közül a Neon rendelkezik a legkevesebb kiegészítővel. Természetesen a főoldal, a neon.hu az alapértelmezett, más fül nem nyílik meg. Három webszeletet alkalmaz…..
Újabb mozaikszavas portál következik: NLC, azaz Nők Lapja Café. Az inkább hímnemű közönséget megcélzó NSO után a hölgyeknek kedvezhet ez az IE8-kiegészítés: a konyhai, bulvár, "technő", stílus részekkel is rendelkező lap sokszínű, és webszeleteiben is…..
Második tesztalanyunk a valószínűleg többnyire férfiak által látogatott NSO, azaz Nemzeti Sport Online.  A lap bukik, de ezúttal nem böngészőoptimalizálási problémák miatt. IE és FF alatt sem alkalmas a portál a monitor betöltésére: igaz, widescreen, de csak…..
IE8 tesztünk első résztvevője az Origóról ingyenesen letölthető 32bites, Windows XP-re optimalizált böngésző. A portálra szabott program minden módosítás és belekattintás nélkül mai állás szerint a következőképpen néz ki (kattints a nagyobb képért):  A…..
Újabb bejegyzés, kisebb kihagyás után: most végre megkezdődik a teszt. Azonban előtte közérdekű közlemény: a Microsotnak van humora. A minap akadtam egy cikkre, amely a http://www.ayudartepodria.com/-ról beszélt. Az oldal új képviselője azoknak a portáloknak, amelyeken…..
Adott hát a rengeteg inger, ami ér minket internetezés közben. Tegyük fel, hogy az ide tévedő felhasználó érdeklődik az IE8 iránt, de vajon érdemes belevágnia? Hamarosan kiderül.Ahogyan jártam az oldalakat először "véletlenül", majd tudatosan explorer témájú cikkek…..
How I Met Your Explorer Első kör 2010.05.16 23:23:00
Index, Origó, Nők Lapja Café, Nemzeti Sport Online, Gamestar, PC World, Hotdog, HWSW - hogy csak néhány oldalt soroljak azok közül, ahol sorra jelentek/jelennek meg az Internet Explorerről szóló cikkek.…..
How I Met Your Explorer Felvezetés 2010.05.16 23:07:00
Természetesen, mint minden rendes blognak, kell lennie egy jóképű nyitó bejegyzésnek, ami alapján eldönti az ember, hogy érdemes-e tovább olvasnia, esetleg visszalátogatnia az adott oldalra. Nos, ez a blog nem kisebb dologra vállalkozott, mint arra, hogy reflektáljon az IE8…..