Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Smith

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura, de annak ellenére nem voltam még soha a Standban, hogy a régi Sas utcai házunkban már több, mint egy éve megnyitottak. Pénteken aztán majdnem véletlenül oda ugrottunk be, az Imola névnapját ünnepelni, egy vicces, de jó fárasztó parlamenti közvetítés után.Hiába híres…..
Mr Smith 2010.05.17 09:52:57
@rizibizike: Mindig heves erzelmeket valt ki belolem az ontudatos butasag es a tudatlansag. Amig eletedben nem hallottal es nem probaltal olyan ettermeket, mint a Megu es a Nobu, addig ne irj jo konyharol sehova, kerlek.

Es amig a "Klassz, Abszint es Cafe Kor, Csalogany es Olimpia" a vendeglatas szinvonala neked, addig inkabb utazzgass egy kicsit nyitott szemmel. Akar az orszagban is.

Az uj szinvonalas helyek meg amig a vendegkor ezen a szinten marad, mind szepen kihalnak. Mas kell nektek. Tudomasul kell venni.
Mr Smith 2010.05.16 20:40:37
En egy Stand Torzs vagyok. Szoljon ez itt mindenkinek, aki itt commentelt:

Eloszor. Akik szombaton ejjel azzal toltik az idejuket, hogy ide irogatnak, ahelyett, hogy a partnerukkel epp Dry Martinit szurcsolnenek kettesben, vagy a tomegben, azoknakk uzenem, hogy Get A Fucking Life!

Annak, aki a foztukre panaszkodik uzenem, hogy ez a te velemenyed. Nem kell tobbet oda menni. Most megis avval toltod az idod, hogy beloggolj es ide irj, hogy neked nem tetszett. Idiota vagy. En kifejezetten szeretem, hogy a Stanban vegre europai modon konnyu, megis neha magyaros, neha nuveau cusine keveredett a menun. Ebedre es vacsorara egyarant. A tobbseg itt lent meg eleteben nem jart egy egyszeru kockas abroszos papamama etteremben Milanoban, vagy Paris kulvarosban egy bistroban, de ide irogat, hogy a Stanban nem foztek jol. Segal Elmenyvacsoran voltal? Fogadjunk egyik commentelo sem. Majd akkor dontsetek egy uj konyha, vagy ebed idoben felszolgalas felett, ha mar kirpobaltatok ezeket. Eloben. Ebed idoben mondjuk a 48th street sarkan, NYC-ben. Marhak. Ennyi penzert, friss alapanyagbol, es finoman nem konnyu ilyen menuket krealni. Mind korlatolt es irigy is egyben az, aki ahelyett, hogy valami ujat kiprobalna a vilagban, a megszokott marhaporkolt menut hianyolja itt.

Az elore megbeszelt tarsasagi menurol. Nem az tortent, hogy a diszes tarsasag elore egyeztetett es a szinten cosmopolita- ettermi tapasztalat nelkuli csapatbol a fele ket eloetelt kert es desszertet, mig a masik a foetellel kezdett? Fogadni mernek…

"Sorkinalatuk kritikan aluli volt". Gratulalok. Azert megyek egy etterembe, mert szeles a sor kinalat. Ne etterembe indulj, baratom.

Es a "Winklerek" resz. Akkor bufezz le egy ettermet, ha mar megprobaltal magad osszerakni egyet. A konyhatol a toalettig. Tudod, logisztika es budget szinten.

"Sajtburger 2900-ert?" Na te se voltal meg Vegasban, ahol siman elkernek egy Cheesburger-ert $50-at is barmelyik barban. Es az nem Angus Steak-bol, vagy magyar, de becsi piacos, visszahozoztt marhabol van, hanem genmodositott Texasi-bol. Egyel mirelitet.

Szomoru vagyok. Az ilyenek miatt zar be es en megyek inkabb mas orszagba. Maradjatok ebben a taho es kisstilu orszagban. Grat!