Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sage_

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük fordítóinknak: Crystallake,Audrey, Seni, Lady Machbet, Mikkamakka (ha valakinek nem jól írtam ki a nevét, az kérem jelezze)Amennyiben valamelyik feltöltés nem jó, kérem jelezzétek.Jó olvasást!1. fejezet2. fejezet3. fejezet4. fejezet 5. fejezet  - új6. fejezet - új7.…..
sage_ 2011.07.13 16:04:27
sage_ 2011.10.17 19:45:40
Fordítók!!!
Írtam egy kis köszönetnyilvánítást az oldalamra. :):)
book-world.mlap.hu - a kezdőlapon az oldal alján, és a True Blood könyvekhez is.
  Van, aki nem ismeri Joan Jettet? És ha azt mondom, hogy I Love Rock and Roll? Ugye, hogy ismeritek. Ez bizony az ő száma (vagyis hát feldolgozta, de ő tette ismertté), nem britni spriccé és nem a többi mocskosé, aki ellopta az évek során. Szóval, ezek után egyértelmű a kérdés, hogy ki az, akit…..
Immáron elkzedtük a 10. illetve jelenleg az utolsó kötetet is fordítani.Egy új emberrel bővült a csapat:  IrulanA fejezeteket csak akkor fogom tudni feltölteni, ha már elküldték. Nem tudok pontos időket mondani, így ezekre a kérdéseitekre sajnos nem tudok választ adni.Jó…..
Igyekszem este feltölteni a 9. könyv meglévő fejezeteit. Ha nem lenne rá lehetőségem, legkésőbb vasárnap délelőtt fenn lesznek.  #1. fejezet-próbáljátok meg ezt esetleg, de ez meg docx formátumú 1. fejezet-egy újabb verzió 2. fejezet 3. fejezet 4. fejezet 5. fejezet 6.…..