Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelyroland

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu Hirtelen halál 2012.08.03 08:19:19
Az Internetto őrületesen mozgalmas 1998-as éve végén nem sokat értékelgettünk, csak előrefele láttunk; szinte transzállapotban tervezgettük a jövőt, a fejlesztési lehetőségeket, pillanatnyi hátranézés vagy ünneplés nélkül. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A CD-ROM tündöklése és…..
Rolcsi és az élete Hacktion 2012.05.23 17:16:00
Körülbelül tegnapelőtt lehetett, hogy twitteren láttam, a Hacktionból van második évad. Gondoltam akkor mégse lehetett olyan szörnyű (láttam az első 3részt tavaly) és elkezdett motoszkálni bennem a kíváncsiság. Rá is cuppantam, beszereztem az első évadot, erről mesélnék most…..
Újra jelentkezem, még mindig nem adtam fel :) Illetve mára feladtam, legalábbis most nagyon úgy érzem, hogy elvesztem a saját kis gondolataimban.. A program, minél előrébb halad, a felmerülő problémák, és bonyolultsági fokuk annál nagyobb. Jelenleg az ütközésvizsgálattal…..
A tegnap kitűzött cél sikerült, W-A-S-D billentyűkkel lehet irányítani a kockát.. A zuhanási sebbességét a W-S párossal, az oldalirányú (x tengely) pozícióját pedig az A-D gombokkal lehet szabályozni. Az ilyen, futásidőben kiadott billentyűparancsokhoz a kbhit() függvény volt…..
 A film Igazából ezzel a két szóval jellemezném. A filmipar iszonyatosan ocsmány filmeket gyártott mostanában. Olyanokat, amiket megnéztem, és egyszerűen vagy azt mondtam h ezt a 2órát sosem kapom vissza, vagy valamilyen úton módon sikerült megemészteni, de mondjuk ki, szarok…..
A cím kissé nagyképűen hangzik, de nekiálltam :D Szóval a végső terv egy tetris játék elkészítése c++ nyelven, visual studioval. Nem kell nagy dologra gondolni, meglehetősen kezdetleges lesz a kinézet.  Szóval, nekiálltam.. ez kb annyiban merül ki, hogy a hozzá való…..
Rolcsi és az élete Hamburgeresdi 2012.05.16 19:40:00
Történt az, hogy mostanság kicsit elhanyagoltam a blogot, pedig az elején megfogadtam, hogy bizony nap mint nap lesznek új postok.. hát nem lettek :D de minden kezdet nehéz..A post címe hamburgeresdi, ez most nem igazi gastro post, inkább csak ilyen, had csorogjon a nyálad jellegű :) Ma…..
Bevezetésként csak annyit, hogy szerintem Isten magának találta ki a babot, csak megbolondította a bendőjét, és ráhagyta inkább az emberiségre.. A mai választás a hagymás babra esett.. Rengeteg hagymás bab receptet olvastam már, sokat el is készítettem, ezek egyvelege lett az…..
Rolcsi és az élete meglepetés 2012.04.22 21:39:00
Mivel twitteren többen jelezték, hogy rendszeres olvasóim lesznek, amennyiben lesz tartalom, így a személyes postok mellett holnap készülök egy kis főzőcskézős bejegyzéssel :) Ha valaki elő szeretne készülni, a holnapi bevásárlásnál mindenképp vegyen babot :)..
Az elmúlt 1-2 hónap elég változatosan telik, van, hogy akár 2hétig is semmi dolog nincs, sehova nem kell menni, semmit se kell csinálni, utána meg van, hogy napokig csak meló, alvás, meló, alvás.. Pár hete voltam úgy, hogy ennél rosszabb már nem igaz, hogy lehet, kilátástalannak…..
Tegnap történt, hogy igazán megkívántam egy finom levest. Eléggé odavagyok a levesekért, főleg azokért, amiket a saját ízlésem szerint, saját magamnak készítek (haha). Tegnap apuval megbeszéltem, hogy lesz egy kis pöri, a köret választását rábíztam, természetesen a csudijó…..
Aki ismer, tudja, hogy a hétvége egyik napja általában a szórakozásé, vagy legalábbis a haverokkal való piálásé. Ez a kis "szokás" hosszú évek hagyománya, ritka, ha egy hétvége is kimarad, ha mégis akkor hétköznap pótolandó a dolog. Sajnos ezen a hétvégén is kimaradt, bár…..
Rolcsi és az élete World of Tanks 2012.04.12 19:36:00
Sokat gondolkodtam mi legyen az első értelmes bejegyzés témája. Terveim közt szerepel a gaming, film, zene, gastro "rovatok" rendszeres megjelentetése,  hisz a napjaim 70% -ban ezekkel foglalatoskodom. Mivel ma szinte egész nap sikeresen a monitor előtt rohadva a World of Tanks…..
Rolcsi és az élete Beköszönés 2012.04.12 16:56:00
Tegnap este hazafelé, félrészegen (lesz még ilyen szerintem) megszületett az elhatározás, hogy ez a blog elindul.Szóval helló olvasóim, illetve jelenleg helló magamnak, mivel a blog nem egész 1 perce üzemel, arra gondoltam, mivel a twitter elég szűkre veszi a megosztható információ…..