Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzTomcat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T-Home-os ügyfél a vihar óta csak a szolgáltató logóját tudja nézni a tévében, a T pedig nem igyekszik elhárítani a hibát, se telefonos, se személyes ügyintézéssel. Az mondjuk nem tiszta, hogy elégedetlen ügyfél miért írt alá ezek után egy éves hűségnyilatkozatot -…..
László külső wichestert vett az Auchanban és nem kapott hozzá magyar nyelvű használati utasítást. Be tudta üzemelni, de azért visszament és rákérdezett. Némi kutakodás után a válasz annyi volt: nincsen. Szabad-e ilyet, kérdezi. Tudtommal nem. Hétköznapi bosszúság alant:Lehet…..
SzTomcat 2010.09.17 00:04:36
Vajon mi indította arra Balázst, hogy ilyen levelet írjon? Tisztelt Dativus! Ennél ízléstelenebb direktmarketing fogást (subject: Gyászjelentés) soha nem láttam, kérem összes email címünket töröljék rendszerükből. A helyzet különösen kellemetlenül érint, mivel egy valódi…..
SzTomcat 2010.08.31 01:16:32
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
SzTomcat 2010.06.16 03:33:45
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..