Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinnyo

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon milyen és mekkora gépek állítják elő a sok newtonméteres nyomatékú berendezések fogaskerekeit, hogy ne roppanjanak szét az első gázfröccstől, ahogy kihajtunk az autószalonból? A fogaskerekek és fogaslécek gyártását fogaskerékmarók végzik az ipar minden területén, ahol a fogaskerekeket…..
Dinnyo 2023.09.09 17:25:52
Címnek béna, valóságnak meg abszurd, mégis igaz. A Whirpool esetleg a körmére nézhetne a partnereinek, mert az, hogy ilyen indok miatt  kelljen 10 napig rohadó ruhák mellett várni egy szerelőre, az nagyon gáz. Amin nem segít az sem, ha egy hónappal (!) a bejelentés után önként…..
Dinnyo 2022.07.31 15:06:53
www.mibim.hu/hajtastechnika/ekszijak-hosszbordasszijak
Őket ajánlom, ha ékszíjra van szükségetek.
Fél órával a Hidegzuhany elleni mérkőzés után, az aktuális fordulóban a Bambusz FC volt az ellenfél.A forduló előtt második helyen álló ellenfél viszonylag erős csapatnak számít és információnk szerint ők is több éve játszanak együtt. Szerencsére jó sokan voltunk,…..
A Kristály Palack elleni vereség után, a Hidegzuhany nevű csapat volt az ellenfél.Viszonylag jól kezdtük a mérkőzést, már vezettünk 1-0ra a szakadó esőben, amikor ismét jött egy eladott labda, egy szerencsétlen bekapott gól. A félidő előtt ismét gólt szereztünk, de a szakadó…..
A harmadik fordulóban a Kristály Palack volt az ellenfél, akik eddig nyeretlenek voltak, de ellenünk sajnos kijött nekik a lépés. A csapat ötlettelenül, fantáziátlanul(valaki szerint fantáziadútlanul), kedvtelenül és pocsékul játszott.Támadásaink impotensek voltak, míg védelem…..
A Lövenbratyi ellen elszenvedett csúfos vereséget követően egy hét állt a csapat rendelkezésére, hogy minden téren összeszedje magát és legyőzze a Lövenbratyinál jóval gyengébb játékerőt képviselő Hello csapatát. A csapat jóval összeszedettebben játszott, mint az előző…..
Április 13-án útjára indult a móka...Játékosaink közül páran még nem is találkoztak egymással és maximum egy pár nappal azelőtti edzőmérkőzésen játszottunk igazán együtt.A csapat önbizalmával nem volt probléma, de az összeszokatlanság nagy hátránynak bizonyult a jó…..
Állandó tagok: Horváth Imre, Kovács Attila, Kovács Imre, Konkoly Balázs, Rácz József, Páricsi Bálint, Tátrai Attila, Halász Gábor, Molnár MátéKisegítőink: Garai Gábor, Balog Ferenc..
Pár hónapja jött Horváth Imitől az ötlet, hogy indulni kéne valamilyen kispályás bajnokságban.A csapat gerincét, főleg a Cinema City Arénában dolgozó, tehetséges ifjak alkotják, kiegészülve pár baráttal, rokonnal...Mivel a nevezési határidő közeledett így gyorsan kellett…..