Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aladinkaa

70 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem. Házasság. Gyerek. A sorrend néha változik. Zoe (Jennifer Lopez) már éveket pazarolt randizásra, és arra, hogy közben az igazira vár. Gyereket szeretne mindenképpen, és mivel úgy érzi, hogy a nagy ő sosem fog eljönni, mesterséges megtermékenyítésre jelentkezik, hogy…..
Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon) készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel. De mi is…..
A Karib-tenger kalózai című trilógia alkotói, a Walt Disney Pictures és a Jerry Bruckheimer Films egy újabb grandiózus remekművet készít: Prince of Persia - The Sands of Time címmel. A Perzsia misztikus vidékein játszódó akciódús kalandfilmet a 90-es évek egyik legendás…..
A “Drágán add a rétedet” egy élőszereplős szinkronizált családi vígjáték, melyben Dan Sandlers (Brendan Fraser), a fiatal, ambíciózus ingatlanügynök kénytelen farkasszemet nézni feldühödött állatok egy csoportjával, amikor az addig érintetlen vadon parcellázásán…..
Negyven évvel ezelőtt Harriet Vanger eltűnt egy családi összejövetelről, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van győződve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erősen…..
A Toy Story első két részének 3D-s bemutatásával nem ér véget a kaland, hiszen 2010-ben ismét visszatérnek a játékok. „Játékok azért vannak a Földön, hogy a gyerekek játsszanak velük. Ez az egyetlen, amit akarnak, semmi mást: a gyerekek játszótársai lenni. Olykor…..
A cselekmény középpontjában a „szellemíró” (aki híres emberek helyett, az ő nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi műveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyőz az ügynöke, hogy van számára egy soha vissza nem térő munkalehetőség, amely csak…..
Minden egy döntéssel kezdődik… Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami…..
Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem…..
Miután megvívott a gonosz sárkánnyal, megmentette a szép királylányt és a hozzá tartozó birodalmat, mitévő legyen egy ogre? Nos, ha Shrekről van szó, ő egy csapásra otthonülő családapa lett. Ahelyett, hogy a falusiakat rémisztgetné, mint régen, a kelletlen Shrek manapság még…..
Megamind a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető eszközzel megpróbálta meghódítani Metro Cityt, ám minden kísérlet kolosszális kudarcba fulladt a Metro Man néven ismert szuperhős miatt. Metro Man legyőzhetetlen volt,…..
Egy drámai történet Rachel Singerről, korábbi Moszad ügynökről, aki egy titkos izraeli akcióban el akarta fogni és bíróság elé akarta állítani a közismert náci háborús bűnöst - Birkenau katonaorvosát – azonban az akció az orvos halálával végződött Kelet-Berlin…..
Nem számít, hány éves vagy, sosem tudod túltenni magad a gimin! A sikeres pr-es Marni (Kristen Bell) éppen útban van hazafelé bátyja esküvőjére (Jimmy Wolk), amikor kiderül számára, hogy testvére a középiskolai riválisát (Odette Yustman) készül feleségül venni, aki ráadásul…..
Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától…..
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha…..
Tim feltörekvő középvezető a cégnél, és most először meghívást kap az “idióták vacsorájára” a főnökétől. Ez pedig nem más, mint egy havonta rendezett összejövetel, ahová vendéget kell vinni, és aki a legnagyobb pojácát viszi, azt a főnök a kegyeibe fogadja.…..
1912-t írunk. Adéle Blanc-Sec, a rettenthetetlen ifjú riporter ég a tettvágytól. Képes bármeddig elmenni azért, hogy véghezvigye céljait. Ha a helyzet úgy kívánja, akár Egyiptomig is elhajózik, hogy különféle méretű és formájú múmiákkal mérje össze erejét. Mindeközben…..
Dre (Jaden Smith) mindig új fiú. Édesanyja a munkája miatt nagyon gyakran kénytelen költözni, és a kissrác újra-és újra idegenek között találja magát, ahol be kellene illeszkednie. Ezúttal azonban a szokásosnál is nehezebb a helyzet: az új állomáshely Pekingben van, és Dre…..
Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi…..
Gordon Gekko (Michael Douglas) az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített: nemcsak hatalomra, pénzre, de a lánya, Winnie (Carey Mulligan) szeretetére is vágyik, aki egy feltörekvő bróker, Jacob (Shia…..
A Szívrablók Alexről és nővéréről szól, akik furcsa vállalkozást működtetnek: párkapcsolatokat szakítanak meg. Munkájuk bármennyire is erkölcstelen, ennek is megvannak a maga szabályai. Első szabály : Boldog párt nem szabad elszakítani ! Második szabály : Munkában nincs…..
Krisztus után 117-et írunk. A Római Birodalom Egyiptomtól Spanyolországig terjed, keletre pedig egészen a Fekete-tengerig nyúlik. Britannia északi részén azonban a folyamatos és könyörtelen hódításnak megálljt parancsolt egy nehezen fellelhető ellenség – a barbár, rettegett…..
Luke (Rick Malambri), az árva utcai-táncos mindenre elszánt, hogy ne lakoltassák ki az egyetlen egy igazi otthonából, a lepukkant new york-i áruházból, ami egyben menedék a világ minden tájáról érkező táncosoknak is. Ennek a különös családnak van egy táncos csapata is, a…..
Egy fiatal nő (Lotte Verbeek), aki mindent – múltat, lakást, családot – hátrahagyott, és egy magányosan élő, idősebb férfi (az Oscar- és Golden Globe-jelölt Stephen Rea) üzletet kötnek: a nő a ház körüli munkáért cserébe élelmet kap. Csak egy kikötésük van:…..
A magányos Daniel és Sonia gyűlölök-szeretek kapcsolatban élnek. A Daniel életében felbukkanó idegen próbál befurakodni a fiú életébe. Az idegen férfi zaklatása rányomja bélyegét Daniel és Sonia kapcsolatára, s Daniel magára marad a sok megválaszolatlan kérdéssel…..