Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lux kájvóker

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Amit még nem említettem. Tudom, hogy Visor is bemutatta már előttem a játékot. És? ..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
lux kájvóker 2008.05.28 21:13:57
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
lux kájvóker 2007.09.21 23:09:32
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..