Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agnes szucs

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance Charm of short hair 2013.11.18 20:27:27
Éppen itt az ideje egy újabb frizura inspirációnak! Ezúttal a rövid hajakat kerestem-kutattam. A kedvenceket egy-egy olyan enteriőrrel párosítottam össze, melyekben el tudnám őket képzelni. (no és persze, melyekben én is szívesen mozognék..) Öt rövid hajú nő, öt hangulat! A…..
ANNENN ÁERON 2013.08.13 20:45:00
Enn egy magazin hasábjain szeretett bele az ÁERON egyik darabjába és azóta is figyelemmel kísérjük a márka munkásságát, hiszen nagyon közel áll hozzánk ez a fajta kifinomult egyszerűség. Ismét magyar tervező által indított brandről van szó, amiről itthon eddig keveset…..
agnes szucs 2013.08.14 19:36:37
A Maison Martin Margiela kreatív csoportja ismét zseniálisat és egyedit alkotott, kivételesen egészen hordható darabokkal. Ahogy a tervezőket, úgy a modelleket ezúttal sem láthattuk a bemutatón, de hát úgyis a ruhákon van a hangsúly és egyébként is már-már megszokott, hogy a…..
Pofonegyszerű csináld magad ötletekből sosem elég.  Színes papír, némi ragasztó, tű és cérna. Másra nem is lesz szükség.  Harmonikába hajtogatni már oviban megtanultunk, valószínű azzal sem lesz gond. A percek alatt kész lampionokat felaggatva könnyedén…..
Farkas Anna tervezőgrafikus és Batisz Miklós belsőépítész közös irodája egy eredeti Bauhaus-házban lévő lakás, óriási ablakokkal, szép terekkel, jó arányokkal. Nincs túldíszítve és agyonzsúfolva, ezért nagyon jól érvényesülnek benne a részletek: a Gio Ponti kilincsek, a…..
agnes szucs 2012.09.07 14:39:47
@juc: hú, köszönöm az infot... remélem, idén több eseményre eljutok. :)
Lakatos Márk a Gombold újra! Divat a magyar hivatalos stylistja New Yorkban fotózta Tombor Zoltánnal a Gombold újra férfi ruháit. A fotók már a Fashionisto oldalára is felkerültek exkluzív anyagként. A magyar tervezők ruhái high-fashion márkák kiegészítőivel keverednek és az…..
:::Juci világa::: Andu 2012.07.04 08:18:00
Andu szombaton megkapta az olasz filmkrikitusok díját, mint Az Év Felfedezettje (ez a legnagyobb olasz díj, amit nem olasz színésznő kaphat), tegnap pedig European Golden Globe-ot!!!! :))) gratulálunk Muci!!! ..
agnes szucs 2012.07.08 22:10:45
@juc: talán, amikor először láttam a te neved újságban, akkor megfordult bennem, hogy lehet rokoni kapcsolat... :) az Akácfában lakom. :)
agnes szucs 2012.07.09 21:21:25
@juc: komoly kiképzés itt az élet! sajnos tényleg... de engem a napfényhiány zavar jobban... Sajna nem volt valami jó vétel, de hát ez van, majd legközelebb még körültekintőbben megnézem. :P Tudom melyik lakás, egyszer voltam ott... gondoltam is, hogy áruljátok, ha tudok valakit, mindenképpen szólok. :) á
:::Juci világa::: Colorbar 2012.07.06 12:03:00
A Károlyi-kert egyik oldalában található Colorbar-ral már régen szemeztem, de valahogy sose alakult úgy, hogy be is menjek – ma erre is sor került. Nos, találó a név: ez a boltocska ugyanis annyira színes és annyira zsúfolt, hogy jó néhány perc kell odabent az embernek ahhoz, hogy…..
OurFashion Fülönfüggősdi 2012.07.05 13:34:00
Annyira meleg van, hogy a legkényelmesebb feltűzni, copfba fogni vagy befonni a hajunkat - ez pedig remek apropóként szolgál arra, hogy látványosabbnál látványosabb fülbevalókkal, klipszekkel és függőkkel dobjuk fel a megjelenésünket. Szerencsére most szinte minden divatos: a…..
Kedves OurFashion Blog! Szeretnék pénztárcát vásárolni, de azt sem tudom, hogy hol kezdjek neki, merre keresgéljek. Különleges darabot szeretnék elérhető áron, de eddig még nem igazán találtam megfelelő darabot. Az internet tele van gagyi Louis Vuitton replikákkal, amiről már…..
Charlotte Olympiát megihlették az orosz matrjoska babák és kétféle retikült is készített - borítéktáskát fából és aprócska, vállra akasztható verziót. Az ötlet jópofa, bár nem túl eredeti, hiszen például a Chanelnél már sokkal régebben kigondolták ezt. Lily Allennek…..
Mihalik Enikőt Buenos Aires utcáin Sofia Sanchez és Mauro Mongiello fotózták a francia Numero magazin 2012-es júniusi/júliusi, azaz a 134. számához.                                         A…..
Anna Dello Russo már nem csak a csillogó-villogó ékszercsodáival támad a H&M frontvonalai mögül, hanem az egész őszi téli kollekciót magabiztossággal uralja. Minden lookról egy fiatal hasonmás néz vissza a divatcsászárnő jellegzetes stílusjegyeit magukon viselve. Komoly…..
agnes szucs 2012.05.31 15:26:21
OurFashion Ha rádborul a fagyi 2012.04.01 20:10:00
Napsütötte tökéletes vasárnap, hol is tölthettem volna a szabadnapom fizetés után, mint az üzletek mesterséges fényében...persze azért eleget voltam a szabadban is, de a ruhatáram már régóta sikítozott egy kis frissítésért. Így "sajnos" nem tehettem mást, mint…..
Fantasztikus képeket köszönhetünk a 20. századi olasz festészet nagy alakjának, Giorgio Morandinak: színei, kompozíciói és a képeiből áradó nyugalom a németalföldi festőket idézi, stílusa viszont gyakran az impresszionizmushoz áll közel. Nem csoda, hogy munkássága egyre több…..
Ritkán írunk az óra trendekről, de én most épp karórát keresek magamnak (nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz), és a keresgélés közben szembe találkoztam pár érdekes órával a tavaszi kollekciókból.Az első ez a Versace darab, amit minden blogon és oldalon istenítenek és én…..
Kicsit sem áll össze nekem a Sorapol tavaszi kollekciója, szerintem az összes öltözék egy külön történetet mesél és kezd el, mely a következő kép megjelenésével teljesen befejezetlen marad. Bár tavaszi kollekcióként van címkézve, szerintem sokkal inkább egy bátor és…..
:::Juci világa::: Itthon 2012.01.05 19:31:00
Elkerül mostanában a múzsa - talán azért, mert az utóbbi két-három hét felét betegen töltöttem. De idén először, tegnap, már ettem pirítóson kívül mást is, úgyhogy most már talán megmaradok:)..
    Amikor végre elkészült a háztáji Facebook oldala, hirtelen elhatározással választottam profilképemnek a kedvenc fotóim egyikét (fent). Egy olyat, ami lakberendezési blogról lakberendezési blogra száll, és aminek forrásaként mindenki megnevezi az utolsó…..
agnes szucs 2012.01.04 00:32:32
OurFashion Tavi, a rongybaba 2011.10.13 12:49:00
Az örök kedvenc karakteremre, Harisnyás Pippire emlékeztet a Taviról készült legutóbbi friss, vidám fotóanyag, ami a holland L'Officielnek készült. Többször nem is ismétlem, mennyire kedves a szívemnek a blogger, ez a Jean-Paul Goude által fotózott sorozat pedig igazán illik a…..
 Christian Louboutin tervezte ezt a hasított bőr mokasszint, amelynek elülső részére egy csokor makkot fabrikáltak. Vagyis valami olyasmit. Nagyon ügyesenek kell lenni, hogy ez valamilyen szereléssel működjön, egy kissé soknak érzem ezt a "csokrot" a cipőn, de ha jobban…..
Válassz kedvenc márkát télre, amiben segítségedre lehet az angol Marie Claire augusztusi lapszáma. A The Rise of Fall divatanyag célja, hogy teljes körképet adjon a téli kínálatról és stílusjegyekről. A képeket Tesh készítette a divatszerkesztő pedig Laura Ferrara volt. Kedvenc…..
agnes szucs 2011.07.26 19:23:26
A Dazed & Confused magazin augusztusi számában Rajzák Kinga is feltűnik egy izgalmas fotósorozaton, amelyet Ruth Hogben fotózott és Katie Shillingford stylingolt. A képek színesek és energikusak, már-már olyanok, mintha egy kaleidoszkópba néznénk bele. ..
agnes szucs 2011.07.08 18:00:15
Egy kupiban nyilván senki sem lepődne meg azon, ha látványos segédeszközök, kikötözésre alkalmas fali installációk, vagy az ágyrácson lógó bilincsek jelennek meg az enteriőrben, de egy fizetős szolgáltatásoktól (elvben) mentes hotel esetében ez azért szokatlan. Legalábbis…..
agnes szucs 2011.07.08 17:56:11
Főleg az alábbiak közül egyben. Bevallom őszintén, soha nem voltam oda a pólókért, de nem is olyan rég elkapott a láz, hogy beszerzek egy klassz darabot és majd egy magas derekú laza szoknyába betűröm. Az a legtöbb esetben tuti befutó. Az alábbi darabokat egy svéd webshopban…..