Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGery

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mulder ügynököt érdekelné... Köszönet Carpenternek Új videóból pár perc már összerakva..
TGery 2007.12.16 17:07:55
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
TGery 2007.07.11 11:55:20