Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kettesgolf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv, Szeretném, ha kicsit energikusabbá varázsolnánk az oldalt, amihez persze leginkább arra van szükség, hogy Ti, olvasók is kommenteljetek, véleményt nyilvánítsatok a bejegyzéseknél, hiszen Miattatok csináljuk ;) A mai napra hét lányt hoztam, akikben az a közös, hogy…..
kettesgolf 2012.09.27 13:22:36
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
kettesgolf 2010.07.05 10:11:19
@vasgyuszi:
Autót kívánok venni, nem romhalmazt, ezért járok gyakran kereskedésbe, alkoholt nem iszok, nem dohányzok, szóval az autó a mindenem. Van munkám, köszönöm, pornóra nem vagyok rászorulva, egyéb kérdés?:D Ugye neked mindent ellehet adni, attól függően, hogy milyen minőségű?:D

A posztot azért írtam, mert unom, hogy mindig és mindenhol mindent lenyomnak a magyar ember torkán. Nekem nincs bajom a magas kilométerfutással, ha rendben van az autó, de ne kelljen már tízezreket ezen lecsalni, ennyit futott és kész. Mennyivel másabb lenne úgy bemenni egy kereskedésbe, hogy ok, tudod, hogy van km az autóban, de rendbe van téve, karban volt tartva. Ha mindenkinek minden mindegy lenyomnak mindent a torkonkun, és meg is érdemeljük. A másik dolog, hogy olyan autókat ne hirdessenek már sérülésmentesnek, ami sérülve volt, és még a javításán is látszik, hogy nem szakszerűen volt javítva. A neten egyébként rengeteg korrekt használtautó kereskedést is felfedeztem, szóval nem csak feketében és fehérben kell tekinteni a világra.
Azon azért gondolkozzon el mindenki, hogy ha a kilométert visszatekerik, akkor eladhatják olyan műszaki hibával is az autót, ami akár a családja életébe is kerülhet. Gondolom ezt senki nem akarja?
Lehetne egy poszt a becsületes autókereskedések elérhetőségeiről is, mert vannak ilyenek is. Szép napot mindenkinek!
kettesgolf 2010.07.05 16:39:29
@Perillustris:

Annyira nem figyeltem, de am. kapásból látszik az autón, hogy jóval 200 ezer fölött futott, ülések kiülve, kormány kikopva. Simán belehetne a verdát vizsgáltatni, ugyanis vissza van pörgetve az órája. Havernak ugyanitt néztem egy használt Swiftet, 90-es évek eleji volt, 130 ezer km-rel:D