Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the music man

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így húsvét ünnepén, amikor mindenki aki teheti, a sonkaevés meg a locsolkodás ünnepének adja át magát, boldogan olvastam arról, hogyan készülődik a szent-Orbán-család is erre a kellemes hétvégére. Bevallom idilli a kép, és egy kis időre külön tudok választani két Viktort.…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
the music man 2012.09.20 20:21:03
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
Michael Knight Don Quijoték 2011.02.16 11:29:00
Támadás érte Magyarországot - csapott bele a közepébe a minap a miniszterelnök, keményen, mint a vídia, gyakorlatilag megismételve emlékezetes strassbourgi performanszának központi gondolatait. Röhögtem is egy jót, amikor egy pillanatra bevillant, hogy még jó, hogy nem rögtön az…..