Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pete6

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
Pete6 2010.05.15 18:10:23
Nem olvastam el mindent itt, de (mert) szerintem szar volt a koncert..Voltam már Metallicán és imádom őket, nem is velük volt a legnagyobb baj, bár ez lehet h a tyúk meg a tojás esete, de a legszarabb az volt, h a sok divatmajom ott állt mint egy darab Xar, semmi mozgás, néha egy fejrázás de ez volt a max. Az ilyenek mi a fafomért jönnek Metallicára?? H beirhassák facebookra vagy mittomen hova h ott voltam?? Szánalom az egész.. Ha kcisit ugráltam volna ott parádézott a sok paraszt h micsinálok, ha meg mentem volna előre a jó emberekhez (bár később a képeken úgy láttam elöl se volt túl nagy mozgás (50éves mammer az első sorban és társai) akkor meg az volt a bajuk h hova megyek.. Szal borzalmasan gyenge volt, és h miért tyúk meg a tojás, szal hiányoltam a gyors számokat, Hit the lights, vagy Fuel a korábbi helyszineken volt és azokra lehet is rendesen pogózni, a kérdés h itt vajon azért nem volt mert nyomtak egy lájtit Hetfieldék vagy azért mert látták h nincs értelme. Szerintem az utóbbi, és ezért is mérges vagyok a sok divatmajomra.. az ilyenek vegyenek ülőjegyet ha nem akarnak pogózni, vagy menjenek hátra, öngyújtózni ott is lehet az egyetlen számra amit ismernek (nothing else matters).. wáááá.. kidobtam egy csomo pénzt, nem érte meg..
ennyit a koncertről.. Amúgy a metallica nem szólt rosszul, bízom benne h azért voltak ők is lájtibbak mert látták h sajna a közönség nem csak igazi metallica fan okból állt.
Pete6 2010.05.16 01:17:11
@vernarancs:
igazad van, nem kell a hátán pörögni az embernek, DE...ha nem akarok poros lenni, akkor nem állok közvetlenül a rally versenyen a kanyar külső ívéhez.. nem kell pörögni, de akkor el kell fogadni h egy metál koncerten az első X sor szeretne pörögni..a hangzás (aki "csak" azért megy, egy ilyen koncerten nem rosszabb a hátsóbb sorokban.. tudom, hisz onnan indultam mikro láttam h ott "halott a buli"
ami a track listát illeti, nem hiszem h kőbe van vésve, sok zenész ismerősöm van, a jó zenekar "követi" a közönséget, ahoyg James is próbálta azért felverni a népet 1-2 beszólással..
ha lett volna "igény" tuti h lejátszották volna a Hit the lights / Fuel számokat amik ha megnézted szinte minden helyszinen benne voltak a programba..

@azé má' ne dögöljünk meg:
szivemből szólsz, amit még hozzátennék és amiért nem tetszett az ácsorgók hozzáállása, hogy nemcsak h sirtak ha vki nekik ütközött, de ha meg nem akart az ember "megzavarni" ilyen népeket a mozgással és ment volna előrébb ahol nem nézik ezt rossz szemmel, akkor meg azt nehezményezték, h próbál előrébb menni az ember.. szal "ne lökdösődj, de oda se menj ahol lökdösődhetnél"..

akik meg azt irják, hogy kifizettem a jegyem sorban álltam jogom van ott állni:
teljesen igazuk van, de ha ott állnak, fogadják el az "ottani szabályokat", vagy pár év mulva majd a nemzeti szinházban lesznek a metál koncertek?!?

na mind1, azért jol éreztem magam, és köszi midnenkinek aki próbált azért hangulatot csinálni, vagy sixx szavaival élve h oda is csatlakozzak:
azt a megfoghatatlan, ezerszer is emlegetett, minden koncertet elkúró vagy mennybe emelő izét, amit hangulatnak szokás nevezni :P