Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grammar nazi (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég várt már magyar tévénéző és műsorkészítői annyira érdekes párbajt, mint A 40 milliós játszma és a ValóVilág 4 összecsapását. A párbaj különlegessége leginkább az volt, hogy két élőben sugárzott műsor csapott össze. A VV4 kisebb helyzeti előnnyel indult, hiszen…..
grammar nazi (törölt) 2010.12.07 03:23:28
A VV koncepciója 2002 körül, amikor az internet még nem volt ennyire nagy konkurenciája a TV-nek, nagyon jól teljesített.
Újdonság volt látni szopást, dugást a kereskedelmi tévékben, de ez mára már minden percben elérhető élmény lett a neten. Az online pornó korában nem hiszem, hogy bárki kivárja az estét, hogy egy zuhanyzó nőt lásson.
Ráadásul a szereplőkön látszik, hogy mind gondosan válogatott egyed, egyik sem véletlenül került be, megírt szerepük van, többségük a médiában valamennyire már meghempergett. Olivér műsorvezető (bent is ilyen szerepet alakít), van egy volt valóságshow szereplő lány és pornósok is.
Ezt a mesterségesen gyártott csapatot szerintem nem annyira szeretik a nézők, mint a régi VV-k többé kevésbé még spontán játékosait.
A mostaniak már profi játékosok, akik hónapokig készültek erre a szereplésre.
Személyiségük nem érdekes, nincsenek karakteres arcok. Még csak nem is botrányosak, mert ma már egy himbálózó farok és egy öltáncot lejtő szilikonos ribi nem számít különlegesnek.
Az is csökkentheti a nézettséget, hogy neten meg lehet nézni az aznapi meztelenkedésekről pár összevágott, szerkesztett videót, így 5 perc alatt jól informált lehet az ember, nem kell ott ülnie a TV előtt.

A TV2 vetélkedője számomra nem egy elsöprő erejű műsor, de mivel újdonság, még érdekes lehet pár hétig.

Azért az 1 millió körüli néző, akik a VV-t nézik, elégnek bizonyulna egy Barátok közt jellegű sorozat esetében ahhoz, hogy megérje műsoron tartani.
Egy olyan show esetében, mint a VV, ami nagyobb költségekkel jár az élő adás miatt, már veszélyes lehet a csökkenő nézőszám. Tartósan félmillió alatti nézőszám és kis sms szavazási hajlandóság mellett eséllyel bukik a VV4.

Ha ez megtörténik, akkor az szerintem annak a jele, hogy a nézők végre megtanultak a gagyi ellen szavazni a távirányítóval.
Persze a TV2 ettől még nem különb, csak máshogy szar.

Ráadásul ott vannak az énekes tehetségkutatók, amikre inkább szavaznak a nézők sms-ben, most hogy mindkettő a célegyenesbe fordult, nőnek az izgalmak is. Ott most nagyobbat kaszálnak a csatornák, mint a valóságshow-kon. Ráadásul nem egy napon vannak, egy néző akár mindkettőben találhat neki tetsző karakter, amiért megnézi mindkettőt.
Végül is az is egy fajta valóságshow, könnyekkel, ál-szerelmi szálakkal, hátrányos gyerekkorral, hisztiző mentorokkal, sms kiszavazással.
"A macska-ellenes hangulat lecsillapításának érdekében beküldöm életem egyik legjobb kisállat fotóját, amit Fantomasz nevű cocimról lőttem még 2007 novemberében. 2007 nyarán került hozzám eme fotogén malacka. Fantomasz igazi piperkőc, örökké reklamál. Ha valami nem…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
grammar nazi (törölt) 2010.10.08 09:25:29
@tzatziki: az ilyen hozzászólások után, mint a tied, érzem úgy, hogy semmi szükség az emberekre a Földön, mert egy macska sose támadna engem ilyen aljasul.
Amúgy anyád hogy van?
grammar nazi (törölt) 2010.10.08 09:57:00
@tzatziki: Te valamit teljesen félreértettél, amikor cinizmussal vádoltál. Én igenis egy nagy macskaimádó vagyok! Teljesen komolyan írtam, mit írtam. Én tényleg jobban szeretem a macskákat, mint az embereket.
De ha te ezt cinizmusnak látod, akkor nem vagy igazi macskabarát! Te is csak egy mocskos ember vagy.
Ismétlem, semmi cinizmus nincs a hozzászólásaimban!
Sorsukra hagyott kórházakról, épületekről, diktátorok és terroristák villáiról már több alkalommal is szót ejtettünk. Magára hagyott tengeralattjárók, mélytengeri bányászatnál használt eszközök, de II. világháborús aknák sem kerültek még képbe, egészen mostanáig.....
grammar nazi (törölt) 2010.10.05 00:17:10
A www.penissizedebate.com oldal felméréséből készült a következő táblázat, mely a nők preferenciája alapján osztályozza a pénisz méreteket. A ideális (tökéletes)B nagyon kielégítő, de nem ideálisC kielégítőD élvezetesE nem megfelelő: túl kicsi, túl nagy, vastag…..
grammar nazi (törölt) 2010.10.03 23:49:02
@Intizar: a tökéletes pina meg az, amelyikre nincs ránőve egy követelőző, buta, de beképzelt ribanc :P

Amúgy a nő az E kategóriás faszt is boldogan szopja, ha egy pénzeszsák van ránőve.