Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
isla 2010.11.17 18:42:24
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
isla 2010.10.15 16:41:40
A hülyeség újra meg újra kilép a medréből, a legújabb vadhajtás a sámánhitű Kölcsey. Egy blogban, forrásokkal, idézetekkel alátámasztva azt lehet olvasni, hogy Kölcsey legszívesebben ősmagyar bálványokkal írta volna meg a Himnuszt és csak a korszellem, a kereszténykedő…..
isla 2010.08.16 17:09:50
Gulyásdemokrácia A Jobbik-érzés 2010.05.15 12:56:00
Néztem tegnap a Jobbik-frakciót, és gondolkoztam, mit is érzek. Hülye helyzet volt ez, hogy egyáltalán tisztázni kellett, de nagyon nem olyan érzés volt, mint amire számítottam. Viszont tudtam, hogy valahol, valamikor ugyanezt már éreztem, és annak semmi köze nem volt a…..
isla 2010.05.16 14:07:30
  A Jobbik programjában szerepel a mentelmi jog eltörlése. Vona Gábor egy betiltott cuccban tette le az esküt az Országgyűlés alakuló ülésén, szépen az éppen beálló mentelmi joga mögé bújva. Sólyom olyan keményen lecseszte, mint még senkit.   „Minden…..
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
Répássy Róbert megmutatta, hogyan kell a szemébe nézni az ellenfélnek. Mindenféle politikai állásfoglalás nélkül bemutatjuk. Azért mindenképpen méltatnunk kell Mesterházy Attila karakánságát – nekünk bejött. A megfutamodás és a műsértődés viszont nem. Ha az embert…..