Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ügetőbarát

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Gelencsér Tünde tájékoztatott, hogy a jelentkezési és leadási határidők módosultak, íme a kiegészítés: "Regisztrációs lapok leadási határideje: 2012.07.23. éjféligA fényképek leadásának határideje az érdeklődésre való tekintettel…..
Elnézést, amiért nem frissültünk - ijajj - majd egy éve. A blog, jelenlegi formájában nem üzemel tovább, pontosabban lesznek bejegyzések, de nem minden versenynap után, sőt lehet, hogy még a kiemelt versenyek után sem. Erre magunknál sokkal alkalmasabbnak tartjuk a…..
Némileg megkésve közöljük az elmúlt két és fél hónap kiemelt versenyeinek eredményét. Kedves olvasóinktól elnézést kérünk. Óriási köszönet Lákinak, amiért kisegített a gondban. A Marschall József emlékversennyel ellentétben a 96. Hungária díj startjánál a fiatal…..
Kedves Olvasóink!Elnézést kell kérjek Önöktől / tőletek, amiért az utóbbi másfél-két hónap során még minimális tájékoztatást sem nyújtottam a blogon keresztül. Nincs mentségem, csak kifogásaim lennének, de nem terhelem velük az olvasóságot. Bújhatnék amögé, hogy…..
Kérjük a tisztelt tulajdonosokat, hogy az eladásra szánt lovaikat (yearling, futó ló, idősebb ügető, stb.) mihamarabb jelentsék be.   Az árverésre történő felkészítés során hasznos lehet figyelembe venni Albert C. Adams Yearlingek felkészítése eladásra című cikkét.…..
A belépés és parkolás díjtalan.Tervezett program:12:30 - kapunyitás 14.00 - I. futam 14.30 - II. futam 15.00 - III. futam 15.30 - IV. futam 16.00 - V. futam - Amazon Kupa 16.10 - díjátadás - a hölgyek köszöntése, szerenád - színpad 16.30 - VI. futam 16.40 - A Tenkes…..
A Hungária díj a Nemzeti díj és a Derby mellett a harmadik patinás régi futamunk. 1906-ban alapították, idén azonban mégis csak kilencvenhatodik alkalommal futják: 1914-ben az I. világháború, 1919-ben politikai okok, 1935 és 1938 között gazdasági okok, majd 1945-ben és…..
Szombaton újabb kitűnő nagydíjat láthatnak az ügető kedvelői, ha kilátogatnak a Kincsem Parkba. A verseny igen erőt próbáló, így külön tisztelet övezi azokat a lovakat, akik többször is megnyerték. Ezerjó és Api négyszer, Kabala és Tóbiás háromszor, Noszlopi, Lázálom,…..
A 96. Magyar Ügetőderby napja és tizenhat lefutott futam után a pontverseny állása a következő: I. hely - 25 pont - Masterpiece II. hely - 24 pont - Naná III. hely - 22 pont - No Not Me IV-V. hely - 13 pont - Imike és What a Man VI. hely - 12 pont - Kiskarcsi VII-VIII. hely - 11 pont -…..
A versenynapra a II. futam közben sikerült kiérnem, így képeket a harmadik futamtól készíthettem. A nap első versenyét, a Zöldfülü díjat Nikkel Lady nyerte Fazekas Imrével, 19.9-es kilométer átlaggal Netto-t és Marótot verve. Zöldfülü a 60. Magyar Ügetőderby-t nyerte,…..
Két kis tenyésztő hatalmas sikerét hozta 2010-es Derby-nap. Sajnos azóta mindketten felhagytak az ügetőtenyésztéssel, de bízzunk benne, hogy a  tegnapi siker erőt ad nekik a későbbiekben a folytatáshoz - és a tenyésztésbe való visszatéréshez.A versenynapról információk,…..
1 NOBODYhajtó: Nagy Ferenc II. idomár: Vezér Emese istálló: E. and E. i. tenyésztő: Csordás Emil, Budapest 2007. ... pej mén Tony Oaks - Gunnel Diadem, Why Not 2 évesen: 9 start, 2 győzelem, 2 második hely, 1 harmadik hely nyereménye: 677000 Ft 3 évesen: 8 start, 1 győzelem, 1…..
A 96. Magyar Ügetőderby versenynapjának tervezett programja12:30 - kapunyitás14.00 - I. futam14.10 - Bemutató ügetőlovaglás14.20 - díjátadás - galopp gyep14.30 - II. futam14.50 - Marschall Norbert Emlékverseny parádé - ügető pálya15.00 - III. futam - Marschall Norbert…..
Likviditus és Kádor közül előbbinek a startja sikerült jobban és elment vezetni. Kádor a célegyenesben megközelítette két hosszra, majd libasorban tették meg az utolsó előtti kanyart. What a Man a kanyar után indított támadást, de Kádor is támadást indított nem sokkal utána.…..
Az egy hete tartó hőség miatt a versenyek délután négy órakor kezdődnek a Kincsem Parkban. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter díjában, vagy ahogy szinte mindenki emlegeti, az FVM díjban idén nem indul népes mezőny, mindössze hatan lesznek a startnál 18:30-kor.A…..
No Not Me, a Hico istálló hároméves sötétpej ménje úgy nyerte meg az idei Derby Kísérleti versenyt szombaton, ahogy akarta. Végig vezetett, előnye az első fél körben több hosszra nőtt, majd Veljko Mazsity lova erejét kimélendő kissé lassított a tempón. Nick Nolte és Nobody…..
1960 óta a Kiemelt és rendszeresített versenyekkel együtt minden évben kiírják a Magyar Ügetőkupa pontversenyét. Az év folyamán 21 versenyben gyűjthetnek előre meghatározott mennyiségű pontot az első négy helyen végző lovak. A versenysorozat a magyar idomításban álló lovakra…..
A hét fős mezőny ellenére nem volt izgalmaktól mentes az idei év egyetlen heatversenye. Az első heatben Imike győzött igen nagy, 15.2-es idővel, második a korábbi győztes Inarchi, harmadik pedig Kiskarcsi lett. Két órával később, a második heatben azonban nem tudta megismételni a…..
Szombaton futják az év egyetlen heatversenyét, az ügető valaha élt talán legnagyobb szakemberéről elnevezett Vecseklőy József emlékversenyt. A futam specialistája Butterfly, aki zsinórban négyszer gyűjtötte be a heatverseny trófeáját. Az utolsó duplázó Effendi volt. A versenyt…..
Nos, elég nehezen tudok nagy, nyitó beszédet írni, így inkább nem is töröm magam, csak bejelentem: elindult az ugetobarat.hu hivatalos blogoldala.Joggal kérdezhető, vajon a fórum mellett miért van szükség egy újabb toldásra. A válaszom a következő:Egyrészt a blogok ma már…..