Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGyuri007

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az újabb eredményhirdetés. Összesen 6 kép érkezett, de ebből 1et diszkvalifikáltam, mivel szerintem a kép szerkesztett volt, ezt sajnálom, ugyanis, ez egy kis verseny, itt nincs tét. 152300 pontos nevezés nekem gyanús ennél a játéknál, sajnálom. De leszámítva ezt a…..
Amint mondtam, ez egy más stílusú és hangvételű videó. A következő már nem lesz ilyen száraz :)..
folytassuk hát, a tegnapit...E csoport:Ez sima lesz Hollandiának. Aki ezzel a mondattal gondolt erre a csportra, az jól tette. A quartettben ez volt a "legellenálhatatlanabb" csapat. Veretlenül és vesztett pont nélkül jutottak tovább. Mögöttük egy Kamerun - Dánia párharcot…..
TGyuri007 2010.06.27 14:35:57
@TGyuri007:
Cannavaro...a csúcson kellet volna abba hagyni, és nem engedni hogy bohócként emlékezzenek vissza rá! A világ legjobb belső védője volt anno, de most ha kiejtik a nevét, mire gondol a sok hugyagyu? Jajj tudom ki az, az a szerencsétlen balek...
Szebb jövőt olasz foci:(

Különben mért nem fejted ki kicsit jobban a dolgokat? Szerintem sokan kíváncsiak a véleményedre, és szerintem mindenki elolvasná!:) Engem például érdekel, mit gondolsz, mi történt az olasz focival, meg hasonlók...én (személy szerint) mindig szívesen olvasok ilyesmiről:)
TGyuri007 2010.06.27 15:52:51
@Je m'appelle Théo: Valóban:/ Visszatérve rád( :-) ) szerintem mindenképp csinálj hosszabb, véleménykifejtős cikkeket!:) Szerintem sokunkat érdekelne!:)