Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cirmiana

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most visszatérek az eredeti koncepcióhoz: kaptok pár képet a kiállítás anyagából, kiegészítve néhány munkafotóval. Szokásom lefotózni egy-egy munka közti állapotot, amit néha legszívesebben úgy hagynék, ha nem lennék olyan gyáva... Ez volt az első kép amit még tavaly…..
Minden bizonnyal gyermekkori emlékeim, elsősorban az "Alfa- IPM Junior" nevű havilap tehet róla, hogy bár a tíz Piranesi-hommagge megkarcolása óta erősen csappant érdeklődésem az antik építészet iránt (római ösztöndíjjasként ez elég furán hangzik, tudom), azt már az…..
Érdekes, hogy "grafikus kormban" szinte akármikor összeszedtem a mappámat, meg a horgász-székemet és elindultam rajzolni. Most, hogy festő lettem :) egész másképp áll a dolog; teljesen érdektelennek tünik minden 11 és délután 3 között. Ez azért fura, mert a monokróm…..
 Valamiért mindig estére áll el az a krv eső, napközben teljesen kiszámíthatatlan. Így aztán általában este járok egyet, olyan Mihályos bolyongásként, ha már egyszer ez is a "dolgom"... Gyakran találok is valami nagyon témának valót. Ma ugyan csak ittam két…..