Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füli

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben megismerhettük a Komor-Jakab építésziroda néhány alföldi művét. Komor Marcell (1868-1944) és Jakab Dezső (1864-1932) 1897-ben társultak, közös építészirodájuk 1918-ig produkálta a szebbnél szebb szecessziós épületeket szerte a Monarchia területén. Most lássuk, hogy milyen…..
Füli 2018.09.06 16:26:36
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Egy korábbi bejegyzésben már igyekeztem összeszedni azokat a választókerületeket, ahol a pártok frontpolitikusai indulnak. Azóta a három gyorsan döntő párt, a Fidesz, az MSZP és a Jobbik után egy-két helyen már a sokáig alkudozó MDF-SZDSZ páros és a kampányát némileg késve…..
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..
Füli 2009.09.25 12:09:30
@beszélő: De egy másik szarra minek cserélni?
Füli 2009.09.25 12:20:01
@itoh: Miért rasszistáznám le, ne addj nekem tanácsokat, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy te meg jól lezsidózzál? Erre a szintre akkor sem sűllyednék, ha Te kéred.
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Füli 2009.09.22 14:34:37
@Balance Of Power: Hogy Te miket nem mondassz!?
Füli 2009.09.22 14:53:44
@Sussudio: a Te soraid egy megfontolt ember sorai. Ahogy látom, az életmódod szerves, bejáratott része a bulizás - tehát nem billenti ki a magánéleti harmóniádat: s ez a lényeg. Bár szerintem a Te példád ritka, de azért élő bizonyság arra, hogy hányféleképpen lehet megélni egy helyzetet. Én speciel annak idején ismerkedni és jót táncolni mentem bulizni, mindenképpen a női-férfi kapcsolatépítésről szól (nem feltétlenül a kefélésről, de azért inkább arról, mint a könyvélmények megbeszéléséről) szerintem. Igen, én is ráérek valamennyire sportolni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni, sőt tanulni is - csak ezt nem a családi béke ellenében teszem soha (mint ahogy láthatóan Te sem).
Füli 2009.09.22 16:11:01
@Balance Of Power: Nem értem miért lenne fekete-fehér gondolatmenet? Férfi azért megy buliba, hogy elsődlegesen nővel/nőkkel jól érezze magát, ismerkedjen, miegymás. De a lényeg: hogy jól érezze magát mindeközben. Ha valaki ott kvázi szingliként jobban érzi magát, mint gyerekeivel, párjával tudomisénhol, akkor ott a magánélet nem kóser, az biztos. Én pl. elvágyódom egy rakás koncertre, meccsre, de ha a gyerekekkel játszótérre megyünk vagy mondjuk sétálunk, akkor nem fogok ott hagyni csapot-papot, és elhúzok éjfélig mulatni, miközben a feleségem egyedül próbálja kiimádkozni a homokozóból a kisfiúnkat. Persze el lehet húzni időnként, de ahhoz minimum a partnertől egy elfogadás kell. Ha meg egy partner gond nélkül belenyugszik abba, hogy a társa mondjuk mijnden héten kétszer egy olyan helyen mulattja az időt, ahol meghatározóan férfi-női együttlétek alakulnak, akkor lelke rajta (tehát nem barátnővel megy egyet kidumálni, vagy céges rendezvényre munkatársakkal) - de nálam ez pl. nem fér bele a toleranciaszintembe (és vice versa).
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
Füli 2009.08.04 15:29:23
@newtehen: És azért nyírják őket, mert nem úgy élnek, mint KIK? És mi van azokkal a nem-cigányokkal akik bűnöznek, pl. ezekkel a sörétesekkel? Beszéljünk magyar bűnözésről? Merthogy magyarok is bűnöznek, ez ugye nem titok. Meg magyarok között is sok a szegény, lecsúszott, tanulatlan. Hát miért ne lehetne segíteni egy szegény magyar állampolgáron akkor is, ha éppen cigány? ÖNMAGÁBAN, hogy valaki cigány, ÖNMAGÁBAN ez nem lehet kizáró ok! Azért mert téged kis korodban megvert egy cigány meg egy nem cigány, akkor ugye abból nem jön, hogy akkor a magyart fogod csak utálni? Hát persze, csak az marad meg, hogy igen, megvert egy cigány!
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..