Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berta94

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pupa egy lenyűgöző őszi kollekcióval rukkolt elő nemrég, amit mindenképp látnotok kell! Néhány rúzs "mintát" már mutattam Nektek a blog Instagram oldalán, de hamarosan érkezik a blogra egy részletes poszt is. Addig viszont jöjjön egy kis játék! :-) A Pupa újdonságai az…..
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
Enntrance Win-win + festive look! 2014.11.26 20:18:54
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik ez az év. Vasárnap már advent első vasárnapja, s mivel tavaly egy beauty adventi kalendáriummal készültem Nektek, idén sem maradhat el az év végi meglepetés. Ezúttal négy ajándékcsomag vár Titeket már készenlétben becsomagolva :-)…..
Enntrance Close...to nature! 2014.11.23 12:47:55
A múlt héten gyönyörű kampányfotókba botlottam a facbookon, amelyek mellett nem akarok elmenni szó nélkül. A Close fodrászszalon legújabb kampányfotói egyszerűen magával ragadóak. Imádom a fotók hangulatát, a karaktereket, a stylingot, a hajakat és a sminket is!   Mesterien…..
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
berta94 2013.11.27 19:43:05
A rendszeres olvasóink tudják, hogy tavaly 2 héten át Indiában utazgattam, felfedezve a Taj Mahal szépségét, a vonatok zsúfoltságát, az ételek fűszerességét és Mumbai európaiasságát.Most pedig, meglátva a Louis Vuitton új, L'âme du Voyage nevű kollekcióját újraéltem az…..
Ekkora forróságban nehéz néha divatosnak maradni, hiszen bármit megtennénk, hogy orvosoljuk a hőséget. Következzen most 5 rövid tipp, amivel könnyebb lesz túlélni ezt a nyarat is!  1. Laza konty: Talán a legnehezebben a hosszú hajunkat tudjuk elviselni ebben az izzadós időben.…..
berta94 2011.07.13 22:36:50
berta94 2011.07.13 22:38:20
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
OurFashion Ráncfelvarrás 2011.03.06 08:13:00
Ha már ezt a bejegyzést olvassátok, akkor biztosan észrevettétek, hogy megújult az OurFashion blog külseje - a háttérben már jó ideje dolgoztunk azon, hogy a 3. születésnapunkra egy felhasználóbarátabb, funkciókban gazdagabb blogot mutassunk be nektek, és ez most meg is valósult.…..
berta94 2011.03.06 09:57:46
Mint ahogyan sokan mások, én is azonnal belevetettem magam a leárazások forgatagába az ünnepek után. Végigzarándokoltam a Váci utca üzleteit normális nadrág után kutatva (megjegyzem, nem sikerült a küldetés, pedig vagy tízet végigpróbáltam), amíg nem szembe találtam magam…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
Ha esik ha fúj, ma irány Etyek. Kinyitjuk a pincét, finom fehérbort szürcsölgetünk, pikáns sajtokat és zöld almát majszolgatunk. Két nap aktív pihenés következik számomra. Ti mit csináltok hétvégén? Még mindenki össszekaphatja magát, és tarthatunk egy hatalmas…..