Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komcsy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      „Nem értek egyet sok lépésével, de még mindig azt érzem, hogy morális fölényben van az ellenfeleihez képest” – fogalmazott a politikai filozófus, hozzátéve, hogy ebben a poszt-kommunista valóságban a kormányfőnek még mindig van erkölcsi értelemben vett hitele, jobban megjeleníti a nemzet…..
komcsy 2020.08.23 08:50:42
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..
komcsy 2018.01.20 07:51:16
@6.Lenin: Csak ugye a pálya lejt - nem kicsit. És történt itt egy és más, de nagyon magasan van az ingerküszöb... youtu.be/GbgjLBfWObY
komcsy 2018.01.20 09:29:58
@6.Lenin: A mocskos banda "hibájáról" is lehet vitatkozni. A 8 éve görcsölő "demokraták" is teszik a dolgukat. Elzavarni őket is választáson lehet(ne). Nem véletlenül olyan a rendszer, amilyen. Ügyesen ki van ez találva. Egyedül a "még szarabban" nem vagyok biztos. A fene sem tudja. Talán korábban nem volt ennyire sz@r. A körítés biztosan nem. (pl. a hátsó jól körülhatárolható részének nyelvvel történő fényezése minden szinten, túláradóan a médiából)
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
komcsy 2010.03.31 17:36:55
@balambher:
Tévedés. A futam befutójánál kiabált Palik Laci.
Másodikként futott be Villeneuve mögött, de nem látta.
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
komcsy 2009.09.30 08:40:41
@đanieł: azt a 2007-es évet a McLaren nagyon elrontotta. Minek vittek oda egy kétszeres bajnokot, ha az újoncot támogatták. Ráadásul nyomorult Alonso-t kopaszra nyíratták, mert ez illik az arculatba. Érdekes, hogy a felénél elkezdett szarni rájuk, és növesztette a haját. A végén meg őszintén örült, hogy Kimi nyert...
1995. szeptember 27-én lehetőséget adott az istálló négy olasz pilótának, hogy kipróbálhassa Forma-1-es autóját, egyikük Giancarlo Fisichella volt.Mellette két másik fiatal reménység, Luca Badoer és Gianni Morbidelli, illetve a tapasztaltabb Pierluigi Martini mehetett a 412 T2-es…..
komcsy 2009.09.05 16:08:47
@ZÉ: Tényleg! Ebben nem volt hiba... :-) Döbbenetes!
Csütörtökön fotókon mutatta meg a Ferrari új pilótájának első napját az istállónál, az egyiken látszik, az olasz kezeslábasába spanyol zászlót hímeztek. Talán bizonyíték arra, Fernando Alonso is hamarosan érkezik.A képen Giancarlo Fisichella éppen beszáll az…..
komcsy 2009.09.04 18:15:37
@Linkovic Csumoszky: A szerzőnek úgy alapvetően problémái vannak a helyesírással... :-)