Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Tiger

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy rendhagyó rész. Használati utasítás a panellakások liftjéhez. Még emlékszem a régi liftre, vörös színű (szoci),  fém kezelőpult, különböző színű műanyag, pici rugós gombokkal, és 20W-os fénycsöves neon világítással. A liftek többségéről azt érdemes…..
 Mai témánkat egy lelkes olvasónk, N. B. inspirálta. Ma arról lesz szó, hogy ha a tiltásom ellenére valaki panellakásba költözik, és nekiáll felújítgatni, hogy bánjon az ismeretlen szomszédokkal.  Először is, megdorgálom az éppen most panellakásba költözőket.…..
 Mai témánk az, hogy hogyan viselkedjünk a szomszéddal szemben, ha valami problémája van velünk. Mit tegyünk, ha bekopogtat az ajtón? Kezdjük tehát az elején, a panellakásban nyugalom honol, és a T.O. úgy gondolja, hogy fényes nappal bömbölteti kicsit az audiovizuális…..
 Mai részünkben egy kicsit az etológia vizeire evezünk. (az etológia az állatok viselkedését vizsgáló tudományág, a zoológia egyik szakterülete.) Hogy miért pont állat? Erre mindenki tudja a választ, akiben van egy kis ösztönös utálat a hangoskodó/idegesítő szomszédok…..
Hogyan éljünk túl a Panelakásban egy hosszabb időintervallumot? NE KÖLTÖZZÜNK PANELBA!! SOHA!! Nde akinek nicns más lehetősége, itt van pár tanács: Van egy aranyigazságom: "A paneltűzlétrán (=ranglétra) csúcsragadozónak kell lenni, bunkónak, szarkasztikusnak, és eszesnek…..
Köszöntöm a Tisztelt Olvasót (továbbiakban T.O.). Ebben a bejegyzésben igyekszem összegyűjteni a tapasztalataimat arról, hogy hogyan lehet egy panellakásban elviselhetővé tenni az életet. Felhívom a figyelmet, hogy LÉTEZNEK RENDES SZOMSZÉDOK, tehát mostani írásom a humor…..
Tigris írói blogja Nyitány 2009.02.14 11:21:28
Tisztelt Olvasó!Úgy döntöttem, hogy ebben a blogban publikálom az írásaimat. Legtöbbjük humoros írás. Első dolgom lesz feltülteni ide a Kádár Lakópark c. írásom első hat részét...
  A BX-es tartós teszt sorozatra nem csak gyűlölködő kommenteket kapok, hanem Kedves Olvasóink komolyan veszik a problémát amit egy megbízhatatlannak kikiáltott filléres francia autó üzemben tartása generál és napról-napra beesik egy-egy problémamegoldó levél, mint ez is…..
Szerencsés véletlen, hogy don tals ismét készített egy vidijót:) ..
Darth Tiger 2008.04.07 17:17:15
Új MÁV blog Kreatív mocsok 2007.06.20 08:35:00
BKV Figyelőtől kaptuk ezeket a képeket. Továbbra sem értjük a grefittit. Aki lát egy greffest vonatot fújni, toszítsa már oldalba egy péklapáttal! Azt eddig is tudtuk, hogy a biztonsagi őrök soxor keményebbek mint egy birodalmi lépegető, de hogy még ilyen ízes szavakkal is tudnak…..
Darth Tiger 2007.07.10 09:44:48