Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön kiszúrtam, ahogy befordultunk a templom utcájába. – Nini, egy Volga – mondtam hangosan, és közben mindenféle emlékkép villant át az agyamon Vadász csokikról, gumicumikról, meg mindenféle citromos, narancsos meg málnás limókról. Egy pillanatra még Lovas úr arcát is…..
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Bájos tudatlanság lengi körbe a Mátrix webmarketing honlapját. Pesty László borzongos-mesélő hangszíne elkalauzol bennünket a varázslatos Internetes aranybányához - amennyiben olyan 50 éves cégtulajdonosok vagyunk, akik még sosem láttak számítógépet, pláne…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Muhaha, most olvasom, hogy a Hyundai névről annyira az olcsó autók ugranak be a fogyasztóknak, hogy a gyár új nagy reklámkampányának első fázisában nem hagzik el a név és nem mutatnak logót sem. Aztán jön a feketeleves. Videót még nem tudunk mutatni, mert az offenzíva csak…..
Belsőség Autóbuzik ásványvize 2007.09.10 07:28:00
Három autós újságíró és egy alanyi életművész-autóbuzi, Szözsi beülnek egy étterembe. Még a főétel szervírozása előtt tisztázzák a pincérrel, hogy a göngyöleget, mármint az ásványvizes üvegeket lenyúlják, mindenki egyet-egyet. Vajon miért? Igen, elég szép üveg,…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
Inda gépház Flame-o-meter 2007.02.13 07:46:00
Mint már több blogban is láthattátok, megjelent a Flame-o-meter doboz. Mit tud? Nézi, hogy milyen sűrűn fordulnak elő kommentek az adott postban, magán a blogon, valamint az egész Blog.hu-n. Vagyis megmutatja, hogy mennyire nagy a flémelés az egész Blog.hu-n, a blogodon és az adott…..
1. Koccintottunk Látnak sérülést? Én se láttam. Na, végre nekem jöttek. Egy székesfehérvári áruházi parkolóban méghozzá. Gurultam a parkoló sorok között, de nem volt hely közel a bejárathoz, nekem pedig csak annyi időre kellett megállnom, amíg a család beugrik az autóba,…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Újonnan regisztrált tag vagyok, de máris egy számomra bosszantó problémát szeretnék megosztani veletek! Magyarország az alkalmatlan csomagolóanyagok mennyországa! Ha versenyt kellene hirdetni, biztos vagyok, hogy a gusztustalan zacskós tej vinné a pálmát, de számomra sokkal…..
Találtam a neten egy hirdetést, sztem viszi a prímet a "leggázabb hirdetés" vagy a "legszarabb poénú hirdetés" kategóriában. Szavak helyett nézzétek meg, sztem jó kis homár-anyag :) üdv totty Tényleg. De mennyire. Régóta tervezünk egy "legszarabb…..
Vikiszava próba 2007.07.10 09:42:50
próba bejegyzésidézet..