Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=[Henrik]=-

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet hogy a cím kicsit viccesen hangzik... lehet jobb lett volna ha "brutális vádliedzés" vagy "így gyilkold le a vádlidat" címmel illetem, de ez mégis csak jobban tükrözi a cikk lényegét, merthogy szó szerint nevelni kell a vádlit. Rengeteg embernek gondja van a vádlijával, ugyanis ez az egyik…..
-=[Henrik]=- 2015.06.02 23:30:34
@Alick: Én eddig csak télen jártam ott... Nekem marad a Hármashatárhegy, mint opció. Nem olyan nagy, nem olyan szép, de edzeni ugyanúgy lehet. És valóban jobb, mint ez a repetitív kondizás.
-=[Henrik]=- 2015.06.02 23:31:49
@Alick: Illetve Alpe d'Huez 20 km/h-s átlaggal szerintem kb lehetetlen egy normál ember számára. Max a betonon a szerpentinen felfele.
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
-=[Henrik]=- 2015.01.09 00:15:42
@smschamp01: Kérlek nézz utána a KRESZ mit mond erről az esetről (segítek, az autós sebességétől függetlenül nem a busznak volt ott elsőbbsége, hanem a kocsinak, mert a busz lépte át a felezővonalat)
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..
-=[Henrik]=- 2014.09.14 21:05:56
@zsiroskenyer8686: Hörcher László nem színész :) hanem egy bipoláris elmebeteg festő, aki nem fogadja el, hogy beteg, és nem hagyja, hogy kezeljék. Egyszerűen nem váltja ki a gyógyszereit, vagy csak simán nem veszi be. Hacsak nem rakják zárt osztályra, de amikor kikerül onnan ugyanolyan lesz pár hét alatt. Hidd el, elsőkézből ismerem a sztoriját ;)
Cliff Young nem volt éppen egy tipikus maratonversenyző. A szikár, 61 éves ausztrál krumplifarmernek, aki az anyjával élt, még egy pár futócipője sem volt. Ezért amikor 1983-ban benevezett a világ egyik legkeményebb, legrettegettebb ultramaraton versenyére, az egy hetes, 875…..
-=[Henrik]=- 2014.09.08 22:18:10
@IGAZI_kovi1970: "nem mindenki olyan okos mint ti lúzerek" :D hát ezen jót nevettem :D eszembe jutott egy olyan mondóka, hogy a királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz :D
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
"Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske! Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta! Rajta, rajta leszakadt a pajta, benn maradt a macska."       Na, ez mit jelent?! Fogalmazódott meg bennem a kérdés, amikor egy ovis szájából meghallottam a dalocskát. Immár 20…..
Maratoni szex vár Alekoszra, Veronikával mindent bepótolhat, írja a mai Blikk a szexet maximum az emlékeiből ismerő, a luxusbörtönből frissen szabadult szexkiborgról. Részletek erre. Féltik Verától Alekosz millióit! Szerződést akar a család! - kontráz rá a Blikkre a mai…..
-=[Henrik]=- 2011.04.28 15:42:47
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
-=[Henrik]=- 2011.04.08 23:01:45
@szubnya: én se hittem volna el, de mint fentebb leírtam, lehetséges... nézd a lábát...
-=[Henrik]=- 2011.04.08 23:10:08
@szemlelodo: Mivel 2D-s ezért úgy látod ahogy épp az agyad akarja ;) ez a lényeg
-=[Henrik]=- 2011.04.08 23:10:51
@AtoszMester: nem kamu, ketten voltunk, és másik irányba forgott neki, mint nekem...
Hiába voltak voltak két-három átlagos “Kossuth tér, visszatér”-pikniknyien tegnap este a sajtószabadság melletti tüntetésen, hiába volt ez a kormányváltás óta az egyik legnagyobb ellenzéki megmozdulás, és egyébként is hiába tudósított az eseményről egy viccesen…..
-=[Henrik]=- 2011.02.15 00:46:19
@symor: Jah, és én nem látok az általad válaszra méltatott hozzászólásomban "kihívást". Most akkor ki tud szöveget értelmezni?
...és nem, nem fogod megtudni IQ-tesztemet, mert én sem tudom, és nem, nem fogom "impozáns" méreteimet sem megadni.
És nem, nem vagyok tévedhetetlen, minthogy senki sem az, és nem is állítottam, hogy az vagyok (amit épp az előző hsz-emben leírtam).
Ezeket te honnan szedted? :D
-=[Henrik]=- 2011.02.15 03:32:24
@symor: oké. Legyen tied az utolsó mérvadó szó.
"punktum" (mint egy makacs óvódás :D). Most visszanyeltem terjedelmes válaszom.
Mint ahogy azt már az [origo] is megénekelte, Bíró Szabolcs korosztályos öttüsa-vb csapat- és váltóarannyal öregbítette Gellért hírnevét az albenai ifjúsági világbajnokságon.A nagyszerű sportteljesítményhez ezúton gratulálunk!..