Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajraorban1

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó többsége reagál.…..
hajraorban1 2012.08.03 10:44:56
@kovi1970:
"Pusztán ténymegállapítás, hogy az orbánod egy fhaszfej és semmi szükség a regisztrációra."

--------

Szerintem meg faszfej a teljes magyar baloldal gyurcsányostul, bajnaistul, szekerestül, kovácsostul.

VAlamint szeretnélek melékeztetni, hogy ezt az országot nem a fidesz véreztette ki, hanem az MSZP 8 év alatt. Meg két és félszerezett államadósság: hogy csak egyet említsek. S közben a GDP elmaradásunk - KONJUNKTÚRÁBAN, NEM VÁLSÁGBAN - mínusz 25 % régiós viszonylatban.

Akkor a pofátok mintha az a bizonyos 8 év nem is lett volna... Ráadásul csak pofáztok, érveitek nem nagyon vannak csak az üres puffogás az antidemokratizmusról miközben gyurcsány mocsoknál nagyobb antidemokrata ebben az országban 20 éve nem volt:

"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk, és ti is tudtátok, hogy ha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt."

Ezt mondta GYurcsány Mocsok. Őrizték a titkot bazdmeg. Arról, hogy mit fognak tenni a választás után... HOl voltál akkor ? Miért nem kiabáltad magad rekedtre, hogy ez bizony antidemokratikus? Ha a akkor kussoltál most milyen alapon pofázol elmebeteg ?

S közben hol marad a tárgyilagosság ? Hol marad annak a megállapítása hogy most TÉNYLEG TARTJUK A HIÁNYT 2 éve. Pedig annak a szintje brutálisan alacsony: 3 %. HOl marad annak a tárgyilagos beismerése, hogy megállt az államadósság növekedése? Mikortól? Hát milyen érdekes, pont akkortól amikor az általad szidott Orbán lerült hatalomra. Addig 8 évig FOLYAMATOSAN NŐTT B A Z D M E G !!!

És ráadásul egy brutális válság kellős közepén vagyunk: ennek hol marad a számításba vétele?

MIről beszélsz te nyomorult hazug senki ???

Hányok a fajtádtól és remélem, hogy a Fidesz nyer 2014-ben valamint a JObbik erősödik.
hajraorban1 2012.08.03 11:03:18
@belekotty:

HOgy olyanok akiket az MSZP kilóra szokott megvásárolni, akik egyébként azt sem tudják, hogy 2x2 az mennyi, akiket én szívem szerint simán kizárnék a választás lehetőségéből, azokat nehezebb legyen megvenni és mivel feltehető, hogy az ilyen igénytelen emberek nem fognak azzal fáradni, hogy regisztráljanak kevésbé torz eredmény születik majd a következő választáson. Nagyobb lesz az értelmes szavazók aránya - ez már önmagában jó dolog...
Dániel Péternek két jó lépése volt. Először 2010. november közepén Károlyi-szobornál. Ez volt az a tüntetés, ahol a Jobbik – amolyan zaftos széljobbos humorral – zsidó fejfedőt, kipát tett a szobor fejére. Dániel Péter pedig odament, hogy egy szál rózsát tegyen a…..
Általános nézet, hogy az Orbánnal szemben álló ellenzék harmatgyenge. Nincs ezen mit szépíteni, tényleg az. De a gyengeség mértékével akkor szembesülsz igazán, mikor egyik másik beül a tévébe, és elkezdi mondani mi minden fordul meg az ő kis buksijában. Te meg csak nézed…..
hajraorban1 2012.08.01 11:23:05
@belekotty:

MIközben a Spanyoloknak simán engedik, hogy nagyobb hiányuk legyen, nekünk már ELŐRE (!!!!) azzal támadnak, hogy mi lesz ha 0,75%-al nagyobb lesz 2013-ban a hiányunk...

Mocskos gazemberek !!!
hajraorban1 2012.08.01 12:21:29
@Spániel:

"Szerinted ki az a baromarcú /párt, egyesület, civil mozgalom/, aki ezt a két év alatt keletkezett, felmérhetetlen szarkupacot"
-----------

Mindösszesen 2 éve tartjuk a hiányt rettenetes válság közepette valamint az államadósság is csökkent - 8 éve először. Mégegyszer: mindez egy brutális válság közepette...

Aki ezt szarkupacnak nevezi az egy hülye vagy egy szélsőséges, székét féltő, zsíros állásban lévő volt SZDSZ-es nem keresztény vagy annak egyenes ági rokona...

Természetesen sok a probléma, sokan szenvednek a mai helyzettől, de ennek nem elsősorban a kormány az oka, ez nyilvánvaló. Olyan nemzetközi környezetben ahol még a német gazdaság is lassul, nem beszélve a teljes mediterrán régió válságáról, arról, hogy az euro bármelyik pillanatban kataklizmát maga után sodorva megszűnhet csak a kormányra kenni a dolgot az szemérmetlen hazugság és aránytévesztés. Monjuk ez utóbbiban a ballibes fércemberek remek teljesítményt szoktak nyújtani. Aki ebben a válságban jobbat produkálna az szerintem még nem született meg. Az MSZP hívők és ballibbek pedig FOGJÁK BE A POFÁJUKAT mert 8 év alatt kis kormányaik meg két és félszerezték az államadósságot miközben GSP elmaradásunk régiós viszonlatban 25 %-os volt. TEHÁT BALLIBNEK MÉG 6 ÉVIG: P O F A B E !!!!!!!!!!!!!
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
hajraorban1 2012.07.31 10:27:48
@s:

HOgy te mennyire hülye vagy... :)
hajraorban1 2012.07.31 10:28:53
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Tényleg nem vetted észre, hogy posztoddal magadat hülyézted le ???

"Ez már dupla csavar, tripla pszeudó..."

Ha hah hahahahahah... :) :)
hajraorban1 2012.07.31 10:30:25
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Egyébként ki az az agyalágyult barom, aki 1998-2002 után még ezekre húzott?!?!!

-----------

Hát ismét egy újabb felkent barom. Tudod öregem, 98-02 között az államadósság 52 %-ra lett csökkentve és a régió éllovasai voltunk...

Úgyhogy agyalágyult barom szerintem te volnál személyesen...
Romániában az IMF-megállapodás után bevezetett megszorítások miatt tavasszal megbukott a demokrata-liberális (Demokrata Liberális Párt - RMDSZ) kormány. A hatalmon jelenleg a Szociáldemokrata Párt és a Nemzeti Liberális Párt osztozik. A szocdemes miniszterelnök, Victor Ponta…..
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
hajraorban1 2012.07.28 15:01:17
@don piano:
"biztosan nem vágod, de nem mindenki MSZP-s vagy Gyurcsány-fan attól, hogy nem bírja Orbán Viktort."
-------------
Bizonyára LMPs vagy abból a fajtából akik szent borzadállyal hisznek olyan dolgokban amik nem léteznek (minden ember egyenlő meg hasonló baromságok) valamint szeretnek ostoba performanszokat tartani és ráadásul a kutya sem kíváncsi rájuk...
hajraorban1 2012.07.28 15:06:35
@Stefánia kisasszony [tеuto-nordikus parasztlány]:
-------------------------------
A FASZ TE VAGY MÉRETESEN OSTOBA BALOS VADMARHA.

TE BAROM ÁLLAT !!!

AMIKOR A FORINTROMLÁS MIATT CSAK STAGNÁLT AKKOR FELHOZTÁTOK ÉRVKÉNT, HOGY NŐTT (!!!) AZ ÁLLAMADÓSSÁG !! AKKOR NEM VOLT ÉRV, HOGY CSAK A GYENGÜLÉS MIATT TE NYOMORULT UNDORÍTÓ MOCSKOS BALOS CIONISTA ÁLLAT !!!!!!!!!!!!!!

AMIKOR MEG CSÖKKEN UGYANILYEN ALAPON T AKKOR MEG MÁR ÉRV MI TE KÖPEDÉK !!!!! ????

AZ VAN TE OSTOBA NYOMORULT KETTŐS MÉRCÉT ALKALMAZÓ DÖGEVŐ BUZI BAROM, HOGY MOST 79 % AZ ÁLLAMADÓSSÁG GDP ARÁNYOSAN A SZOCI CIONISTÁK MEG 82 %-AL ADTÁK ÁT TE GECI SZAR !!!!!!!!!!!
Annyi történt, ahol balhéztak, ott búcsúztak is. Így alakul: aki nem tud viselkedni, hazamegy. Ugyanakkor az írek csütörtökön megmutatták, hogyan lehet emelt fővel búcsúzni, szombaton a cseh játékosok, szurkolók köszönték meg a hazaiaknak a bíztatást. A sors azért lassan…..
Fővárosi Törvényszék pénteki végzésével felülbírálta és hatályon kívül helyezte a Budapest Rendőr-főkapitányának a Meleg Méltóság Menetét megtiltó határozatát, derült ki nemrég. Azaz aki akar, vonulhat.  Érdekes egybeesés, tudatos, de lehet, hogy csak a véletlen…..
hajraorban1 2012.04.14 10:33:10
@GreatMoe:

"Ajánlom figyelmedbe a London Pride-ot."
"Itt a társadalom érettebb egy fokkal"
---
Ostoba buta szavak... Dehogy érettebb! Akkor lenne éretebb ha MO üldöznék a buzikat, ahhoz képest érettebb lenne.
DE: MO-ON SENKI NEM ÜLDÖZI A BUZIKAT KÖNYÖRGÖM !!! NYISSÁTOK MÁR FEL A SZEMETEKET !!! SENKI NEM ÜLDÖZI ŐKET, A TÖRVÉNY MEG VÉGKÉPP NEM !!!
hajraorban1 2012.04.14 11:35:10
@Sadist:

"Valóban nem üldözik őket, csak jogilag vannak egy kicsit megkülönböztetve,"

Hazugság. Az összes joguk meg van ami neked vagy nekem. EZ TÉNY. Kivéve egyet: a gyermek örökbefogadást. Az kb az állampolgári jogok 1 ezreléke. Nevetséges azt hangoztatni hogy nincsenek jogaik. Akkora ostobaság hogy fel vagyok háborodva !
hajraorban1 2012.04.14 11:35:46
@Sadist: "Húha, mert mi történik, ha egy gyerek meglát egy meleg párt? "

Van gyermeked te szerencsétlen?
Megpróbáltam átnézni Baráth Zsolt parlamenti beszédének médiarecepcióját. Összességében azt tapasztaltam, hogy alapvetően a beszédről és az arra érkező reakciókról szóló tudósítások jelennek meg, valamint olyan vélemények, amelyek nem érvelnek, csupán -…..
hajraorban1 2012.04.13 09:52:05
@Esztergom a hős város, hajrá Tétényi Éva!:
szinte az összes hazugság, egyet említek amit szerintem lassan perelni kellene súlyos kártérítések mellett:

a kormány nem nyúlta le a magánnyugdíjpénztárakat !! Miért kell hazudni ????? Egy államadóssággenerátort iktatott ki a rendszerből miközben az összes pénzed ott van az államiban és igen: biztonságban van ahhoz képest amilyen kockázattal terhelve a manyupban volt.

Undorítóak a ballibnek a mantrás hazugságai. Elhiszik az ostobaságot, mert olyan hazug mocskok mondják ezt mint az operettközgazdász Bauer Tamás - mellesleg, ha már erről szól a blog zsidó.
hajraorban1 2012.04.13 09:57:43
@Josef Virek:

Ez egy ostoba, akadémikus kérdés és édeskevés köze van az egész témához... Nesze semmi fogd meg jól...
hajraorban1 2012.04.13 10:35:42
@nemecsek ernő áruló:
Tehát számodra teljes mértékben tolerálandó, hogy egy szervezet MO-on izraeli zászlócskákkal nyomul miközben egyetlen magyar sincs ott, s teszi ezt magyar emberekkel. Tehát nem arról van szó, hogy itt tartózkodó izraeliek jöttek össze, hanem magyar állampolgárok. Számodra ez nem különös? Nem vet fel gondolatokat?
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
hajraorban1 2012.04.03 12:15:58
@becike4: Meg a NOB elnöke, meg diplomata és jól ismert ember volt.
Amúgy: mióta mérce az egy közt elnöknél, hogy leforította a Lord of the Ring-et ? Göncs Árpád egy író volt bazdmeg, aztán közt elnök lett mert TOLTA AZ SZDSZ SZEKERÉT EZERREL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKI POZÍCIÓBÓL.
hajraorban1 2012.04.03 12:18:37
@rockjano:
Azért a marha nagy erkölcsözés közepette elvárnám, hogy lemondásra szólítsd fel az LMP vezérkarát akik simán elkövették azt a törvényellenes cselekményt, hogy az aláírásgyűjtéskor aláírásokért cserébe pénzt és ajándékokat ajánlottak fel ÉS ADTAK ÁT.

VÁROM AZ LMP ELÍTÉLÉSÉT, VÁROM A MILLÁSOKAT ÉS A KURVÁRA ERKÖLCSÖS LMPSEKET, HOGY SÁTRAKAT HÚZZANAK FEL AZ LMP SZÉKHÁZA ELŐTT ÉS ADDIG NE MENJENEK HAZA AMÍG AZ LMP VEZÉRKARA LE NEM MOND.