Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baluka87

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LáTóHaTáR Román orvoslás. 2010.10.07 05:04:00
Egy Olt megyei férfi 1 kg cseresznyét evett meg magostól és szárastól, amitől szorulása lett, a gyümölcsöt pedig alkohollal kísérte le. "Szorulásom lett, így bedugtam magamnak egy kalapácsfejet, hogy összetörjem a magvakat" - magyarázta a férfi. Mivel ezzel a…..
Az énekes tehetségkutatók eddig is kevesebb filmpremiert eredményeztek, de a minap az RTL Klub vasárnap este is lemondott a filmsugárzásról, így magát a tízes listát is kifejezetten nehéz volt összeállítani. Szerencsére az AGB adatai sokat segítettek nekünk. Mi lenne velünk…..
tvblog Mega, a sztár pénteken 2010.10.15 08:00:00
Szokjunk hozzá a péntekhez, ugyanis ezentúl a hét utolsó hétköznapján lesz látható a TV2 tehetségkutatója – úgy tűnik nem talált süket fülekre a friderikuszi óhaj-sóhaj. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nézők többsége ugyancsak racionálisnak érzi a szombatról…..
csox Műmájer 2010.03.16 02:53:00
Minden jó sorozatnak vége szakad egyszer. Van, hogy a harmadik részen kevésbé gyorsan alszom el, mint a legelsőn, de azért nem ez a jellemző. És lám, itt volt a Milka korábbi két limitált kiadása, az egyikben a dinnyés-robbanócukorkás, a másikban a limeos-robbanócukorkás…..
Baluka87 2010.05.19 10:17:43
@Udo von Raumschiff: Ennyi erővel ehetnél egy pohár zsírt is a tápértékéért...

Amúgy meg a narancsos cuccal meg semmi gond, én szeretem a narancsot szóval nekem ízlik, bár a kedvencem a Milk-Toffe
csox Húsz szál pici csokivirág 2010.02.07 13:54:00
Thank you! - olvasható a Milka legújabb bonbonján egy nagy margaréta fényképével. Ha kibontjuk, pont olyan pralinét találunk, ami a csomagolási képen is látható, egészen pontosan húsz pici, 2,5 centi átmérőjű virágocskát, lilatehenes műanyag kapszliformában. A margaréta-forma…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..