Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deki1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatért a fiúnk a Csangcsung Jatajtól Európába. De rögtön leszögezte: nem azért igazolt a német élvonal éppen kiesésre álló csapatához, hogy válogatott legyen. De nem ám. Ein Mann, ein Wort. Ő megmondta 2010-ben, hogy nem lesz válogatott. Hát most sem lesz. Hiába…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
deki1 2010.05.18 21:15:52
URAK!
Amíg veszekedtek és levegőt vesztek,elmesélek egy történetet, amely idén áprilisban esett velem.
Történt, hogy a barátom, ( madridista ) születésnapjára, Lyon-Real Madid BL jegyet kapott tőlünk.A meccs nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ( sikerült a gyengébbik formánkat hozni " 1-0 a Lyonnak ) esett az eső és még csak a repteret ismertük a városból, indultunk a központba vacsorázni. A főtéren, az óriáskerék mellett volt nyitva éjfélkor az egyetlen étterem ( 1 nagy hodály ), nosza a már majdnem telt ház előtt kaptunk még 1 szabad asztalt.
Mellettem üvegfal, kisebb ( 4 asztal ) helyiség, ahol 2 méterre tőlem két sapkában megbújó, emberke ült, félig az ételt meghagyva beszélgetett. Mikor fizettek, a pincér ordítani kezdett, jegyzettömbért rohant, nagy lett a nyüzsi, hát Zinedine Zidane volt az egyik vendég.Amint felismerték, felismertük, nagyon kedves volt mindenkivel, fotó, aláírés stb.
Amikor elment, kicsit körülnéztünk ( nem lehetünk még egyszer ilyen bénák-:))) ), láttunk egy hosszú asztalt, amint a Lyon focistái, jó étvággyal, pia nélkül, drukkerhad molesztálása nélkül örvendezett a győzelem után.
Ez azért jutott eszembe, mert Londonban a Chelsea-Monaco BL-elődöntő visszavágó előtt fél órával a stadionnál Mourinho-t
( előző nap a Portóval már döntőbe jutott ) rajtam kívül a kutya nem ismerte fel.Másnap Abramovics már magához láncolta pár millával...Gondolom 2 nap múlva már csak testőrökkel mert kimozdulni a városba. A Real-Juve ikont én is elbaltáztam, de Madridban éber leszek, lehet hogy 23.-án már a Real edzője lesz a Special One???
Mindig irigykedünk, amikor valaki élőben látott igazi futballmérkőzést, Forlánt, Agüerót, Gerát testközelből valódi tétmeccsen. A magyar siker ugyan elmaradt, de egyik kommentelőnk ott volt az Európa Liga fináléján Hamburgban, és megosztotta velünk a helyszínen készült…..