Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AudreyKay

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a címmel lehet vitatkozni, de az biztos, hogy a tegnap este lezajlott a Victoria's Secret divatbemutatón gyönyörűszép modellek vonultak a szokásosan színpadias stílusban feltuningot fehérneműkben. A látványos show-n Jay-Z, Kanye West, Nicki Minaj és Adam Levine is…..
AudreyKay 2011.11.13 18:54:03
@TrueY: A helyzet az, hogy ez így valóban nagyon szomorú, csakhogy lásd meg a másik oldalát is: így nekik a legjobb, mert így még van esélyük valamilyen életre, iskolába ugyanis nem tudnak járni, mert nincsen. Amíg nem tudsz elegendő iskolát építeni nekik, hogy tanulhassanak, szerintem ne szóld le az egyetlen kereseti lehetőségüket. Még ha kevés is, de legalább valami.
Nem tudom mi lehetett Anna Wintour számára csodálatosabb, az hogy megkapta a Legion d’Honneur díjat, melyet Nicolas Sárközy adott át neki, vagy az, hogy az eseményen egy olyan Chanel Haute Couture ruhában jelent meg, amit előző este mutattak be. Annát és a ruháját egyébként a…..
AudreyKay 2011.07.13 11:36:57
Családi idill, tökéletes ruhák, angyalian átszellemült mosoly: körölbelül így foglalható össze az a fotósorozat, amely Sarah Jessica Parkerről és családjáról készült a Vogue legfrissebb számába. Az egésznek olyan pozitív és elbájoló a hangulata, hogy legszívesebben én is…..
OurFashion Kishölgy a Miu Miunál 2011.07.05 18:35:00
Bizony felkavarhatja az állóvizet a Miu Miu őszi kampánya, melyben a 14 éves BAFTA-díjra is jelölt színészpalánta szerepel. Hailee Steinfeld olyan a fotókon, mint egy felszabadult kislány, aki anyu távollétében a felnőtt ruhatár rejtelmeivel ismerkedik, viháncol és pizzát majszol…..
Itt a tavasz, lassan zöldbe borul a természet itthon is és elkezdjük tervezgetni a nyaralásunkat valamilyen mediterrán országba, ahol már érik a narancs, lime kerül a koktélba és citromot facsarunk a grillezett halra. Stella McCartney gyümölcsnyomatos táskája is ezt a hangulatot…..
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
A modell Abbey Lee Kershaw, és ha sikerül elvonnom a tekintetem a platinaszőke bubifrizurától, akkor a kollekció láttán pedig tényleg eláll a lélegzetem. Az elképesztően aprólékos kézimunkával kidolgozott darabok színátmenetekkel, fodrokkal, csodás derékvonalakkal és…..
Ma reggel olvastam a Kreatív oldalán, hogy a brit reklám-felügyeleti testület (Advertising Standards Authority) betiltotta a lenti YSL Belle D'Opium szpotot, mivel a hatóság szerint a modell, Melanie Thierry úgy viselkedik a reklámban, mintha drogok hatása alatt állna, sőt, az egyik…..
OurFashion Hermés a kirakatban 2011.01.27 14:00:00
A világ talán legexkluzívabb táskáját nem lehet csak úgy kidobni a kirakatba, hozzáértő kezek, tapasztalat és rengeteg kreativitás szükségeltetik a dekoráció elkészítéséhez. A párizsi üzletük kirakata pedig nem csupán egy a sok közül, hanem inkább kiállítás, ahová…..
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
Úgy látszik ezzel sokan vannak így, hoszen a Gucci felismerte ezt a piaci rést és piacra dobta 225 dollárért az első 3D-s szemüvegét.Az egyszerű, műanyag szemüveg dizájnja a klasszikus Gucci darabokat idézi, ami nekem alapvetően tetszik, de csak moziban viselhető, utcai…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
AudreyKay 2010.10.10 14:18:10
OurFashion Képriport - Maszkabál 2010.10.04 14:57:00
90. évforduló, Párizs...Amikor valaki a Vogue álarcos bulijára hivatalos, nem érdemes egyszerű megoldásokban gondolkodni. Lehet tollas,csipkés, csillogós kicsi vagy nagy, de lényeg hogy feltűnő különleges és gyönyörű legyen. Ötletekben nincs hiány, az egészen…..
Lady Gaga a Vogue címlapján. Ehhez már hozzászoktunk, hogy celebek bukkannak fel a neves divatmagazinokban, de Lady Gaga talpig nyers húsban a Vogue címlapján? Ehhez még nem szoktunk hozzá, de vajon hozzá kell?A The Naked Truth (azaz a meztelen igazság) című címlapja a Vogue Hommes…..
2010. november 23.-tól a boltokban! Ti venni fogtok valamit?..
AudreyKay 2010.09.02 11:57:57
A tinitrend diktátora, Lourdes Leon, aki édesanyjával közösen már ruhakollekciót is a piacra dobott Material Girl néven?A rocksztárokat megszégyenítő lazasággal öltözködő/öltöztetett Kingston Rossdale?A háromévesen már magassarkúban flangáló Suri Cruise?Shiloh Jolie-Pitt, a…..
AudreyKay 2010.08.14 19:03:35
@beryl: Shiloh kislány...
OurFashion Jeges tűz 2010.08.07 14:29:00
Az angol Harper's Bazaar szeptemberi számában fog megjelenni ez a csodás ékszereket csillogtató fotóanyag. Szépségesen egyszerű, semmi felesleges, már unalomig ismert meztelenkedés, helyette mesteri beállítások. Bár hozzátenném, ez első ami igazán megfogott a képeken, nem az…..
Vasárnap délután találták meg a 22 éves francia modell, Tom Nicon holttestét a milánói apartmanja előtt. A híres férfi topmodell vasárnap reggel még elment a Versace ruhapróbájára, de délután már nem jelent meg az ügynökségen. Tom többek között a Burberry, a Louis…..
AudreyKay 2010.06.21 20:56:03
@almeer: A nevem Kay, köszi.
AudreyKay 2010.06.21 21:01:08
@Clarimonde: Pontosan.
AudreyKay 2010.06.22 10:18:21
@Spiritmonger: Először is: kár érte, mégis csak egy emberről beszélsz.
Másodszor pedig, a modellkedés nem úgy működik, hogy két munka között "hazautazol a családhoz", mert ha sokáig elmaradsz, elfelejtenek, és amúgyis, castingokra kell járnod mindennap, mert nem a divatcégek keresnek meg téged személyesen, és általában a munkák 15-20%-kát kapják csak meg (jobb esetben). Úgyhogy elhiszem én (még ha nehezen is), hogy szerinted a srác jót tett a világnak azzal, hogy megölte magát, és én sem azt mondom, hogy megértem, vagy én is ezt tettem volna a helyében; de nem azért ítélem el, amiért megtette, hanem azért, mert egyáltalán megtette. Az meg, hogy miért tette: szerintem egyikünknek sincsen hozzá köze, és talán igazad is van, de nem hiszem, hogy te 22 évesen felismerted volna, hogy milyen lehetőségek vannak a kezedben, ugyanis egy 22 éves srác (főleg modell-srác, aki előtt valószínűleg soha nem volt helyes értékrend) nem mindig hoz helyes döntést, mert, mint mondtam már, még szinte gyerek. Úgyhogy igenis meg kellett volna menteni és elbeszélgetni vele.
Ja, és még így utolsónak: " ezek után, ahelyett, hogy örülne jó dolgának, depizik, meg szomorkodik, noha ideje és pénze egyaránt lenne rá..." - megint a pénz, mintha az mindent kárpótolna. Nem leszek álszent, és mondom azt, hogy pénz nélkül meg lehet élni, de sokkal nagyobb a baj, ha nem a pénz, hanem a szeretet hiányzik. És amíg nem modellkedtél, szerintem ne mond azt, hogy ez a munka anyagi biztonságot ígér, mert ez egyáltalán nem igaz. A szerződést bármikor felbonthatják, kiöregedhetsz a szakmából 22 évesen is, és nem olyan könnyű ám mindenki ízlésének megfelelni!
OurFashion H&M against AIDS 2010.05.20 14:23:32
Mint minden valamire való márka és divatház, a H&M is jótékonykodásra adta a fejét, már nem először. Most az AIDS ellen veszi fel a kesztyűt olyan módon, hogy a különleges kollekció minden egyes megvásárolt darabjának árából 25 %-át egy, a betegség ellen harcoló…..
AudreyKay 2010.05.20 18:56:43
@"the dragon": Szerinted ez nem fontos??
OurFashion Mozdulj! 2010.05.13 15:07:02
Jön a nyár és a női magazinok is kezdik szétstresszelni az ember lányát, hogy ha nem fogyosz le, akkor inkább válaszd az öngyilkosságot vagy a jótékony maxiruhákat a vaskos karokat eltakaró farmerdzsekivel - nos, én máshogy akarom meghozni a kedveteket egy kis sportoláshoz:…..