Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telavivjaffa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Nemzetközi vizeken 2010.06.02 07:00:00
Mitől is borult ki a nemzetközi közvélemény a hétfői izraeli eset kapcsán? A kommandósoktól és az eset helyszínétől. A kommandósok bevetése valóban rossz ötletnek bizonyult, nemcsak azért, mert így nem lehetett elkerülni a halálos áldozatokat, de azért is, mert a hadsereg…..
telavivjaffa 2010.06.02 10:07:34
sokkal érdekesebb a mögöttes logika. a zsidó oligarchák, a tőkés világuralom igazi gazdái (csak hogy jobbos retorikát idézzek) feladták izraelt. már nem ott van a "haza". nem akarnak a zsidók izraelbe települni, akik ott vannak, nem akarnak ott maradni. fogdosni kell az új telepeseket, hogy az újonnan foglalt területekre legyen lakó, legyen munkás. ezt csak a legszegényebbje vállalja be, azaz megint a kis zsidókkal b*sznak ki. azokkal, akiknek igenis megvolna a helye mindenhol, mert rendes, dolgos, derék emberek.

a "nagyok" nincsenek izraelben. dehogy. jól elvannak manhattanben, londonban, erre-arra. jó volt nekik eddig ez az alibi-ország. de már nincs rá szükségük, túl sokba kerül fenntartani. lehet, hogy kifulladt a holobiznisz, és kell egy új fejezetet nyitni? az izraelbe összefogdosott kiszsidók lesznek az új áldozatok? nem tartom elképzelhetetlennek.

semmi nem kell hozzá, csak egy eszkalálódó közel-keleti válság. az arab világnak amúgy is tele a töke velük, és most a nyugati hatalmak (és a mögöttük álló nagytőkés = nagyzsidó erők) formálisan is "neheztelnek". azok, akik a segélyhajókat küldték ugyanazok, mint akik a hajók megtámadását (közvetve) elrendelték. színdarab. és itt jöhet az iráni atom.

és utána mehet megint a holobiznisz tovább.

azaz: a zsidók nagyon is jól tennék, ha kétszer meggondolnák, hogy szót fogadnak-e akár a rabbijuknak, akár a világi vezetőjüknek, mert nem biztos, hogy a javukat akarják...

para? konteo? a valóság talán még ennél is cifrább.
Kibaszottul unom már ezt a mellényezést. Tudjátok, miért? Mert pontosan tudom, hogy nem lesz belőle semmi. Vonának be kell mennie a kis mellénykével, különben echte politikai miniöngyilkosságot követ el, és eddig politikája alapján azt gondolom, be is fog menni. Na de mit fognak…..