Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stonehearted

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ja öcsém, mi is agilisba' nyomjuk, persze. Simán jobb ez, mint amikor folyton mindent meg kellett tervezni! Bemegyünk hétfőn, lenyomjuk a stand up meetinget, megvan az egész fél óra alatt, és már mehet is a téma. OK, mondjuk mi ülve csináljuk, de érted az most tökmindegy, nem az a lényeg, hanem hogy…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
stonehearted 2013.01.12 16:45:52
Néhány adalék az itt hörgő hozzáértő kommenthuszároknak:
1. Amikor Tarlós főfaszkalap bácsi meghirdette 2010 novemberben az ún. Társadalmi Megbékélés programot(= aluljárókipucolás) 0 huf támogatást kaptak azok a főként civil szervezetek, akikre rá lett nyomva ez a feladat.
2. Ergo, néhány száz (?) szerencsést (?) leszámítva, a többi hajléktalan egyszerűen el lett kergetve az aluljárókból, az aluljárókat bekamerázták, ha valaki ott lefeküdt, 10 perc múlva jött egy fakabát és elvitte.
3. Azok a hajléktalanok, akiket elkergettek az aluljárókból, s így nem zavarták a a t. közlekedők köznyugalmát, kiszorultak az erdőkre, mezőkre, mindenféle bizonytalan helyekre, ahol n em voltak szem előtt - a szocmunkások számára sem, így könnyebben döglöttek meg, fordultak fel, mert nem volt aki segítsen neki.
4. Örülünk, hogy a rendpártiságnak, rendőrállami megoldásoknak ennyi híve van, végül is ez a névtelen feljelentések országa. Gondolkodni viszont nem kötelező.
5. Pintér főbelügyér elvtárs nemrégiben parancsba adta fakabátainak, hogy csak abban az esetben intézkedhetnek a hajléktalanokkal szemben, ha már folyik a vér. Egyébként meg rá van játszva, engedve van, sőt majdnem azt írtam, hogy egyenesen buzdítják a csöviket, hogy minél nagyobb szarkupacot csináljanak az alauljárókból, hogy lehessen majd mire mutogatni, amikor Tarlós elvtárs majd körbesétál Szabó Máté ombudsmacával a jövő héten.
Hát így mennek itt a dolgok kicsi fidesznyikek, csak hogy tudjátok...
(egy a hajléktalanellátásban dolgozó szoc.)
stonehearted 2013.01.12 16:58:19
@$$$=$$$:
Honnan veszed azt a hülyeséget, hogy tavaly 1 ember fagyott meg, míg korábban több 100? Forrás?
Képzelt Város: Hélium (Szerzői kiadás) A Képzelt Város, simán leszögezhetjük már az elején, az egyik legeslegjobb hazai rockzenekar, vagyis akármilyen zenekar. Nem azért, mintha akármilyen lenne, elég jól körülírható a zeneisége, megszólalása és szövegvilága, csupáncsak…..
stonehearted 2012.07.18 01:39:11