Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FülesCsiga

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Királyvár I. Cersei, Tommen, a Főveréb és Margaery készül a tárgyalásra, ami persze egy koncepciós per, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. A jelenet elképesztően erős, a zene, pontosabban annak hiánya még erősebbé teszi, az operatőrnek meg innen is kalaplengetés, nagyon jó dolgokat csinált…..
Minden terhesség egy egyedülálló, életre szóló élmény. A terhesség idejére alkalmazott testmozgásokat, (esetünkben a súlyemelést) viszont nagy kérdések övezik, így az az anyuka, aki korábban aktívan sportolt, az több hónapos pihenőre "kényszerül". A terhesség során felszedett plusz kilóktól pedig…..
Tegnap a német vendéglátóipart néztük meg egy kicsit közelebbről, ma a spektrum másik vége kerül terítékre. Mai szerzőnk, Er ugyanis egy angliai egyetemen végzi a PhD-jét, onnan küldte el beszámolóját. „Valamikor összevitatkoztam az osztályfőnökömmel a kis falusi…..
FülesCsiga 2012.11.28 17:11:12
@hagyma: ha az oktatáskutatás érdekelné az olvasóközönséget, akkor nem itt, hanem az oktpolcafén olvasgatnának... egy huszonévesen egyedül kivándorló fiatalnak meg elég fontos, hogy sikerül-e beilleszkednie egy közösségbe. legalábbis az én értelmezésem szerint ezért van inkább ezeken a hangsúly ebben a posztban.
FülesCsiga 2012.11.28 17:20:08
@hagyma: nekem ez annyit jelent, hogy az ösztöndíj mellett nem kell éjszakánként dolgozni ahhoz, hogy normálisan tudjak élni (ellentétben a hazai helyzettel, ahol tudtommal ezen a területen kb. kilencvenezer forint az ösztöndíj. abból még szakkönyvre se nagyon telik, nemhogy utazásra.) de én jóindulatúan értelmezek.
Összefoglaló itt, most pedig jöjjenek a lányok. Miranda Kerr:         Karlie Kloss:…..
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..