Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManCity_Fun

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezon első meccsén PL még gól sem született, és ennek a City örülhetett inkább, látva a meccset és tudva azt, hogy a Spurs már-már tradíciószerűen elveri a City-t. Sokkal jobb meccsnek ígérkezett ez párosítás, de amelyik City drukker nem izzadt szét az 1. félidőben, az nem…..
Elérkezett az idő, pedig nem is gondoltuk május 9-én, hogy ilyen hamar. Ma kezdetét veszi a Premier League 2010-2011-es szezonja, elindul a cirkusz. Kevés pikánsabb meccset sorsolhattak volna nyitómeccsnek koradélutánra (13.45), mint Spurs - City találkozót. Tavaly e két csapat harcolt…..
ManCity_Fun 2010.08.14 16:33:47
@Ireland7: Végre valaki tisztán lát! Nemtudom jó meccsnek nevezni, mivel City drukker vagyok és csak a spurs játszott jól, ha semleges szurkoló lennék akk kozepes meccs ...

Am ennyit az online DIGI-rol. :D Várható volt h befagy, nekem a stream-ek nagyon akadoztak, nektek hogybírták ?
ManCity_Fun 2010.08.14 16:35:21
@man city: Bale-vel nagyon nehéz tartani a lépést... sztem a legjobb spurs játékos!
ManCity_Fun 2010.08.14 16:38:13
It’s a roller coaster. Gondoltam, hogy lesz 1-2 új igazolás a nyáron, de azt nem, hogy Mancini fogja az egészet, és a rendelkezésre álló pénz segítségével teljesen átépíti a keretet, és ezzel együtt a csapatot. Pontosan azt teszi, amit Hughes tavaly nyáron, de már van…..
ManCity_Fun 2010.08.10 18:31:33
@Ireland7: Sztem meg Irelandet kölcsön kéne adni 1 évre. Olyan csapatba természetesen, ahol mindig kezdő lenne és meglátnánk h van-e még benne valami vagy csak 1 jó szezonja volt neki a 2008/09 -es.
ManCity_Fun 2010.08.10 19:45:46
@double: Legalább nem adjuk el, KÖLCSÖNBE meg kifejezetten örülnék, ha elmenne. Gondolj csak bele, nálunk mennyit játszana(?), így akár kezdo is lehetne egy jó középcsapatban!
Az egyszerűség kedvéért mostantól csak GR-nek fogjuk emlegetni. A GR a legegyszerűbb módja annak, hogy online játszhassunk barátainkkal. Ingyenesen letölthető mind PC-re, mind MAC-re. Amit a program kínál: több mint 600 online játék és demo, amelyet a világ bármely részén élő…..
Az elmúlt héten 2 barátságos meccset is játszottunk, amiről még nem számoltunk be, most is csak röviden tesszük. Szerdán a mexikói Club America ellen játszottunk, többnyire jól a végeredmény 1-1 lett (Adebayor büntetőből szerzett gólt), viszont ezt követően büntetők…..
ManCity_Fun 2010.08.05 23:06:01
@black:roll: Mikor eloször olvastam ,nemhittem a szememnek ,de már így átgondolva ez az egész egy nagy kacsa ,pontosan a nemrégtörént mezszámváltás miatt ! A máasik meg a Juve (akár más csapat is) ,nemhiszem h adna érte 25 millát ,mi meg nemhinném h eladjuk ez alatt ,hisz ennyiért jött 1 éve és az Afrikai tragédia amit átélt ill. a sok eltiltás ellenére .... csak rúgott 14 golt.
Vasárnap este újabb barátságos meccset játszottunk, 2-1-es vereséget szenvedtünk a New York Red Bulls ellen, természetesen ismét egy ifikkel teletűzdelt csapat kapott lehetőséget. A csapat jobban játszott, mint a Sporting ellen, sok helyzetet dolgoztunk ki, de sikerült kihagyni őket.…..
ManCity_Fun 2010.07.27 17:12:37
@Kranczy: egyetértek a hsz-eddel !
Hosszas huzavona után végre sikerült megállapodni a Lazio-val, így Aleksandar Kolarov 5 évre írt alá a Man City-hez. Vételára 16 millió font körül lehetett.                            Kolarov megkapta a…..
ManCity_Fun 2010.07.24 18:56:07
@one citizen: eggyet értek veled és remélem h megkapja a Lacio után nálunk is a 3-as mezszámot ! xD...
A New York Challenge Kupa keretein belül zajló barátságos meccsek elkezdődtek, ma hajnalban a City is pályára lépett, és sikeresen kikapott a portugál Sporting-tól. Nagyjából 1-2 villanáson kívül semmi nem mutatott abba az irányba, hogy nyerhet a City, a védelmi hibák pedig még…..
Pezseg az átigazolási piac, 100 millió pletyka naponta, ezekből szemezgettünk, de természetesen vannak konkrét tények is az igazolásokkal kapcsolatban:  Legközelebb A. Kolarov megszerzéséhez áll a City, de már múlt héten is így állt a helyzet, mégsem írt…..
ManCity_Fun 2010.07.22 19:46:24
@black:roll: Nevetséges a 30 milla ,márcsak azért is mert Silva ,Yaya,Tevez,Adebayor 25 milla korül voltak ... vicces lenne ,ha Robinho után Milner lenne a legdrágább játékosunk XD ! A Villa is tudja h nemér annyit csak ,leakarják húzni a multimilliomos arabot!

Bellamy sztem maradhatna ,legalább egy jó év még van benne !

Caicedo,RSC,Robinho,Bridge,Etuhu ötöst elkéne adni ! Esetleg még RSC-t kölcsönben meglehet próbálni,hátha visszajön a formája ! :D JO meg maradhatna ! :)
Már javában tart az alapozás, azok a játékosok, akik nem vettek részt a Vb-n, már július elején elkezdték az edzéseket Manchester-ben, múlt héten pedig egy nagyjából 30 fős, ifikkel teletűzdelt keret el is utazott Portland-be (USA), hogy folytassák a felkészülést. A másik ok,…..
ManCity_Fun 2010.07.20 02:21:05
@Ireland7: Ha úgy véd Given ,mint a sérülése elott ,akk nálam eggyértelmu h GIVEN !
Újabb nagy igazolás, hiszen Yaya Touré körüli átigazolási hercehurca véget ért, most már biztosan City játékos lesz a köv. szezontól. Az FC Barcelona-tól érkező 27 éves védekező középpályás 5 évre írt alá.  Yaya Touré a Man City weblapjának nyilatkozott…..
ManCity_Fun 2010.07.05 21:43:59
@Richards: Hát MANCIO nagycsávóóó :D

www.youtube.com/watch?v=nohIc8TKatw
A mai napon közzétették a speciális módszerekkel elvégzett, különböző tényezők figyelembevételével történő sorsolást, ami meghatározza a Premier League menetrendjét az új szezonban. Ha jól megnézzük, akkor a topcsapatok közül talán épp a Man City kapta a legnehezebb…..
Véget ért a szezon, persze az átigazolásokkal kapcsolatos pletykák nem most kezdődtek, hanem már sokkal korábban, sőt nem is szüneteltették őket. A keret nagyobb része szabadságra vonul, kisebb része a VB-re készül, aminek hála nem maradunk érdemi futball nélkül júniusban.…..
ManCity_Fun 2010.05.28 14:51:45
@carlitos: Én orulnék az érkezésének és annyi pénzt megér sztem !!
ManCity_Fun 2010.06.20 17:37:48
@Ireland7: Na igen ,én is ígyvagyok vele ,eggyik kedvencem és a szezonban az eggyik legjobbunk volt ,csak az a baj vele h nehezen tud golt loni ,az elorejátékban nem a legjobb ,de védekezésben kiválló ,Irelandot énis szeretem ,remélem eggy rossz szezon után nem adják el ... :)csak sztem idén sem fog sok játéklehetoséget kapni :( ..Robinho nemhiszem h visszajon !Ahogy írtad is jólenne tudni h mit tervez Mancini :D Milner sztem se kell ,Ibra sem ,Dzeko sem ,igazából még eggy jó balhátvéd kéne ,nameg ha megy Bellamy akk balszélso ,hasonló felfogású,gyors ,olyan mint o volt :) ... hameg Santa Cruz elmegy ,amit remélek ,az az ember nem PL szintu sztem ,ma is amit csinált :( .. szomorú h ilyen jétékos 17 misi ..:( ,na mind1. Az mondjuk nemtetszik a vezetoségben h mindig kifogják a legdrágább játékosokat ,akik néha nemis teljesítenek olyan jól ,néha szétnézhetnének az olcsóbb kisebb nevek kozt is ... pl én a VB-n rengeteg játékost figyeltem akik sokkal jobbak mint pl Bridge,Santa Cruz stb és kérdeztem magamtol h mért nem játszik o a City-ben mikor még heti 100e fontos fizetés sem kéne neki ,meg a kivásárlási ára sem lenne borsos !!Akár az Észak-Koreai csapatban is vannak jobbak mint Bridge sztem ... és még a Savájci csapatot nem is említem akkor :D ..Szval lehetne igazolni ,kis pénzért is néha ... ottvan Elia ,milyen jó játékos ésmég milyen jó játékos lehet ... a mu már fuzogeti is ... mi persze nem ,ottvan Gervinho az elefántoknál ,nagyon jó csatár a Lille-ben is sok gólt lott ,jól cselez ,gyors ,fiatal ,nemnyert még semmi komoly trófeát ,tehát remleni merem h ha eggy elit klubb leigazolná ,kihajtana magából mindent nem úgy mint eggysesek(Santa Cruz) és nemlenne a megszerzése sem nehéz ,fizetése sem lenne sok és olyan játékos aki eggy elefántcsontparti csapatban alapember és sztem a meccs embere volt a portugálok ellen,a francia bajnokság eggyik legjobb csatárja, az csak jó játékos lehet ,majd figyeljétek ma este a Brasilok ellen !! :)
Vitán felül áll, hogy a Man City legjobb játékosa idén Carlos Tevez volt, az argentin csatár 23 gólig jutott a bajnokságban, a kupákban 6 gólt szerzett, ezzel ő az első dél-amerikai játékos a Premier League történetében, aki 20 gól fölé jutott, ahogyan az első City játékos…..
ManCity_Fun 2010.05.14 13:36:52
@Richards: Nem is érdemelte volna meg Zabaleta ,szerintem pocsék szezonja volt (1-2 meccs kivétel),ha a City a jovoben elakar valamit érni, tobbek kozott Zabaletat elkell adni !! Már ha valaki megérdemelte volna az Argentinoknál a VB-t akk az Cambiasso meg Zanetti !!
ManCity_Fun 2010.05.14 16:44:50
@double: Majd figyeld ki h a VB-n a Brasiloknál a legjobb lessz Robinho ,nálunk meg nem AKART futbalozni ,csak nyavajgott !!
Egy langyos májusi vasárnapon mindössze döntetlenre futotta a két csapat meccse, a West Ham próbálkozott, nem játszott alárendelt szerepet, de nem tudtak felülkerekedni, ahogy a City sem. A WHU ezzel maradt a 17. helyen, a City pedig bebiztosította az 5. helyét a tabellán. A gólokat…..
ManCity_Fun 2010.05.13 22:06:12
@Ireland7: Szerintem mind a ketto megérdemelné :)

Am jó az oldal :) !!