Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qk@

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moha barátom tavaly azzal a helyzettel szembesült, hogy Móni, a felesége hazaállított két repülőjeggyel meg egy szállásfoglalással, hogy a fiukkal kettesben repülnének el Barcelonába, és néznének már ezek a szegény srácok Barça-meccset a Nou Campban. Jó, mi? Hát ilyen…..
Az olasz pamacsmárkának köszönhetően az Omega a hagyományos borotválkozás területén is ismert és jól csengő név, most mégis az óráról lesz szó, mégpedig részben egy állvány kapcsán. Merthogy igen, kapcsolódnak ezek ide, több ágon is, meglássátok – görgess csak, és…..
Pamacs és penge Servus Barbus! 2011.02.02 10:30:00
 Figyelitek azért, szép lassan körbejárjuk a környező országok klasszikusnak mondható hagyományos borotválkozási termékeit (jelzem, horvátok, bolgárok, sőt, újabb lengyelek is már a spájzban vannak). Most sem megyünk messzire: elég átlépnünk Szlovákiába, és már vár…..
Qk@ 2011.02.02 12:50:24
 Na végre, itt van valami friss, valami valóban újszerű. A hagyományos borotválkozás kapcsán persze furcsa ezt mondani és hallani, de újszerűség alatt természetesen nem valami mégűrtechnológiásabban hatékony zselét, vagy egy ötödik (vagy hatodik? – bocs, nem tudom, hol is…..
Pamacs és penge Unicum az arcon 2010.05.19 11:52:00
 Illatát tekintve a Weleda az egyik legmegosztóbb borotvakozmetikum. Csakúgy, mint italok között a címben említett nedű. Nekem mondjuk nincs ilyen gondom – én aztán mindkettőt szeretem. Ha valaki a honlapjukon kezdi az ismerkedést a márkával, rögtön ezt kapja az arcába:…..
Pamacs és penge Captain by LORD 2010.05.14 11:34:00
 Penge fedőnevű (nem ok nélkül az) barátom meglepett egy tálca Captain márkájú pengével. A Captain a LORD egy almárkája, s egyben különleges, szénacél modellje, látványos borostyánszínű bevonattal. Kívül-belül iszonyúan jól néz ki, s mindennek tetejébe még…..
Qk@ 2010.05.14 15:54:43