Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attis5

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Attis5 2010.05.13 18:06:41
@Katarina: Persze ott vannak a jogok meg a kötelezettségek most lehet itt jogilag szemlélni a dolgot - de én ezt úgy látom hogy amikor megveszel egy wizzair jegyet az olyan mint amikor a tecsoba megveszed a legolcsóbb sört: sörnek sör hát most jó lesz ez megiszom végül is sör - végül is elvisznek kva olcsón a-bol b-be elég gyorsan igaz kényelmetlenül.
Aki meg jó sört akar inni vegye meg a drágábbat, ha biztosra akarsz menni vegyél drágább jegyet.
Aki meg nem teheti meg menjen busszal rómába és ne hisztizzen
Attis5 2010.05.13 19:00:39
@Almatlan Jozsi: szerintem Józsinak több értelme volt itt 1 sorban mint az egész post nak:D