Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thaly3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge Szülinap 2011.02.20 11:07:00
Pont ma egy éve indult a Pamacs és penge blog. Már az sem lenne rossz eredmény, hogy továbbra is létezik és aktív, de a helyzet ennél azért még sokkal jobb. Egy év alatt született 95 bejegyzés – azaz nagyjából hetente kettő. Kapott kábé 750 kommentet, ez posztonként közel…..
 Szakmai kiránduláson voltam Székesfehérváron, Flaschner Kálmán üzletében és műhelyében. Gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Állakat felkötni. Tibi szólt, hogy megy, én meg ugrottam is. Lássuk, mi a helyzet Kálmán bácsinál, akinek az üzletére…..
thaly3 2010.07.14 15:17:36
 Annyit mondok: nagy dolgok vannak készülőben. Merthogy megjött az igencsak bőségeses és változatos összetételű mintacsomagom Colleentől, a The Gentlemen's Quarter-tól. Tartalma borotvakrém és -szappanminták vegyesen, egy aftersév- és egy kölniminta, a következő…..
 Armando Rotoletti fotográfus 1991 és 1993 között készített szakmatörténeti és néprajzi jelentőségű képriportot Szicília borbélyműhelyeiről és borbélyairól – akik minden bizonnyal a hagyományos értelemben vett borbélymesterség utolsó mohikánjai közé…..
 Irodalom hétvégére: Kosztolányi Dezső írása, Alakok című portréiból. Borbély  (Vagy fodrász? Az utóbbi udvariasabb. Holott a borbély legalább ötszázéves magyar szó, a fodrász ellenben alig százéves, a nyelvújításkor csinálta egy borbély, aki nevét nem…..