Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the bubbaa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocs a Johnny Goldos kezdésért, térjünk inkább a lényegre: az elmúlt másfél hétben azt éreztem, hogy rohadtul égeti a laptop a lábamat munka közben. Nem nagyon töprengtem az eseten, vagy ha mégis, hát arra gondoltam, hogy a hideg miatt melegebb nadrágokat hordok, ezért tűnik…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
the bubbaa 2011.02.23 12:51:07
@szucsadam: a masik elirassal nem fogtok foglalkozni? a 2,3kepen szereplo lany Noemi nem Reka...reka csak az utolso kepen van jelen
Imádom Christian Louboutin cipellőit - kis túlzással - de ölni tudnék egy-két pár vörös tűsarkújért. Most azonban olyan lábbeliket válogattam, amiket szintén ő tervezett (valószínűleg rosszabb pillanataiban) és amiket akkor sem szívesen viselnék, ha nekem fizetnek érte... ..
the bubbaa 2010.08.05 10:54:00
@The Strange: en erre reagaltam " valószínűleg rosszabb pillanataiban"..attol hogy neked nem tetszik nem biztos hogy rossz
Ritka, hogy a hazai piacról bármilyen hivatalos statisztika megjelenjen, éppen ezért volt jó azt olvasni, hogy a T-Mobile 900 fő bevonásával felmérést végzett a hazai mobilozási szokásokról.Elsősorban az okostelefonokra koncentráltak, leírták a statisztikai átlagot, majd mellé…..
the bubbaa 2010.08.05 10:50:06
@zsolttt: de nagyon is eszrevettem de ezt le is irtam...csak ami nekunk kinos nem biztos hogy masnak is az..azert mondom hogy a sok barom megveszi mutogatni es emiatt is log rajta annyit amennyit hogy mindenki eszrevegyen...ha valaki menozni akar vegyen vertut:D nalunk a cegben a wc neninek van iphoneja..ennyit errol:)
Update: újabb kép, melyen Natalia a kardigánt kiskabátra cserérte, és a felirat betűi még sokkal "viccesebbek".  Napvilágot látott Stella McCartney első divatfotója a 2010/11-es őszi/téli kampányból. Az új kollekciót - hasonlóan a tavaszi/nyári időszakhoz -…..
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
Christina Hendricks ezúttal az orosz Esquire magazin júniusi címlapján látható.Hihetetlenül jól néz ki... nekem legalábbis nagyon tetszik :) ..
the bubbaa 2010.05.28 11:52:25
@katarocks: ezt te honnan tudod?ismered szemelyesen,legjobb baratnod?.....elvileg eredeti amit hallottam, szerintem is mert nagyon logos, es nem olyan szilikon hatasu
Ballonkabátok, kortalan, időtálló elegancia, földszínek, tökéletes összeállítások, gyönyörű kiegészítők. Hamisítatlan Burberry-kollekció. Nem lehet nem szeretni... ..
Első rész - melyben angol, a japán, a német, az ausztál, a kínai és a portugál címlapok láthatóak - itt.    Vogue Korea - Anja Rubik    …..
Christina Aguilera-t az Out magazin júniusi/júliusi számához Ellen von Unwerth halott menyasszonynak öltöztetve és sminkelve fotózta. Szerintem zseniális, nagyon tetszik (és nem csak a kígyó miatt), bár lehet, hogy inkább a halloweeni számban kellett volna megjelentetni ezt a képsort…..
Kate Moss ismét a Vogue címlapján látható, méghozzá a Vogue Paris júniusi/júliusi számának borítóján. Nem is rossz.Nektek hogy tetszik? ..
the bubbaa 2010.05.21 09:27:28
Strange's fashion & gossip Tíz 2010.05.12 08:23:00
Idén, azaz 2010-ben lett tíz éves a 10 magazin, ebből az alkalomból pedig a nyári számot tíz címlappal jelentetik meg, melyek mindegyikén híres divattervezők láthatóak. Így kerülhetett címlapra Karl Lagerfeld, Alber Elbaz, Donatella Versace, Tom Ford, John Galliano, Azzedine Alaia,…..
Biztosan emlékeztektek még, hogy Fórizs Adina a májusi címlaplánya az orosz L'Officiel magazinnak. Végre megnézhetjük a teljes képsort a magazinból (nekem nagyon tetszik), a fotós Martin Lidell volt. ..
the bubbaa 2010.05.20 13:49:43
@cikkcakk: visszaternek divatba az ovtaskak,mint a hatizsak...amugy d&gben mar neztem es a formaja ovtaskas (ugyis lehet felvenni) amugy meg sima valltaska
Alig telt el néhány nap a Chanel 2011-es Cruise kollekciójának Saint-Tropez-i bemutatója óta (itt), a hozzá készített kampányfotók máris napvilágot láttak. A kollekció arcául már a bemutatón is szereplő Georgia May Jagger-t (Mick Jagger és Jerry Hall közös lányát)…..
Lara Stone május 16-án férjhez ment 38 éves vőlegényéhez, David Walliams komikushoz. Az esküvőt Londonban, egy öt csillagos szállodában tartották. A 26 éves menyasszony egy krémszínű Ricardo Tisci ruhában mondta ki a boldogító igent, a szertartás után pedig egy arany…..
Salma Hayek az InStyle júniusi címlapján Alexander McQueen ruhájában látható. Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, Salma elképesztően jól néz ki és nagyon dögös... ..
the bubbaa 2010.05.20 11:41:30
@zteny: naja en is amikor meglattam eloszor arra gondoltam h furcsa rajta ez a ruha..poor mcqueen:D
Ezúttal, az angol, a japán, a német, az ausztál, a kínai és a portugál címlapot szemlélhetjük meg. Egyik sem nyújt kiemelkedő vizuális élményt, ráadásul a portugál címlapfotót mintha már láttuk volna már valahol...  …..
Elkezdődött a 63. Cannes-i Filmfesztivál. Az első napon a legnagyobb figyelmet Cate Blanchett kapta (a Robin Hood bemutatója miatt), aki véleményem szerint mindenki elvárásának megfelelt. Délután halvány rózsaszín Armani Privé ruhában, este a vörös szőnyegen pedig egy…..