Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChelseaFC

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
ChelseaFC 2010.06.02 14:22:00
ChelseaFC 2010.06.02 14:31:18
@szeme közé, laposan!: sajnos igazad van... De legalább baromi izgalmas volt a PL elejétől a végéig
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
ChelseaFC 2010.05.15 19:07:55
@vadkutya: Hát ezt ilyen határozottan nem állítanám... Januárban mikor ANK-volt nyílván nem volt drogbánk. Januári eredményeink:
Watford W 5-0
Sunderland W 7-2
Preston North End W 0-2
Birmingham City W 3-0
Burnley W 1-2

5 győzelem drogba nélkül. Nem értem miért kell okot keresni, annak aki nem szereti a chelsea-t hogy lehúzza, és fikázza... Miért nem lehet értelmes hozzászólásokat adni mint pl "bag" csinálta... Biztos vagyk benne hgoy nem szereti a Chelsea-t de teljesen korrekt hozzáállása van, a spotághoz!!! Köszönet és yeeeeeeeeeee
ChelseaFC 2010.05.15 19:46:07
@vadkutya: Drogba ha nem lett volna lett volna más a helyén, meg 11-es párbaly meg ha nagyanyámnak pöcse lett vonla akkor... ;) de én nem veszekedni akarok csak meg fikázni, csak havalaki jó volt egy szezonban akkor jó volt és nem kellk keresni bármilyen rosszat benne!!!
Ez persze nem a bajnokságra vonatkozik, de a fordulóban az egyetlen meccs, amin szerettük volna tövig rágni az ujjainkat, az első félidő közepén nagyjából eldőlt, a félidő végére meg végleg. Maradt amúgy minden, hiába vártak a csodára Leverkusenben, ha nem tudták letenni az…..
ChelseaFC 2010.05.13 12:48:25
@HosCincer: Persze jó volt hogy nem játszott a mi szemszögünkből, de én más aspektusból nézném a United PL szereplését 13!!! gólt rugatott az ellenfél hátvédjével, ebben az idényben, ami elkerülte volna a kaput csakhát fortuna velük volt és nem velünk.
Feltételezés: 86 (gól) -13 (rugatott gól) = 73 ki tudja hogy hol végzett volna. De a hozzászólásom nem a Bayern szereplésére Európában akart rávilágítani, hanem hogy részegen nem tartunk előadást 20 000 ember előtt mert hülyét csinálunk magunkból :)
ChelseaFC 2010.05.13 17:37:22
@Komlósy Cs: Kérlek vedd fel mégegyszer az ironizálás II-t. Azt hiszem megbuktál belőle, ugyan is nem igazán jött át amit mondani akartam. Logikai hiba: a be nem rugott gólok helyett nem teremnek rugott gólok.. MÉGEGYSZER csak van Gaal "évértékelőjéhez" szerettem volna hozzászólni és mellékesen megjegyezni hogy szerintem még nem tért vissza a football elitjéhez (szeretném hogy visszatérjen, mert minél több csapat van az elitben annál szebb focit látunk majd) Én véleményem, más aspektusbból (bayern szurkolók szemszögéből) már ott van.