Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszabifly

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoktam bulvárosodni néha, most is ez van. Eddig a bulvárvonalat  nőkkel, pletykával prezentáltam, most jön a katasztrófás rész. Múlt pénteken Hazleton (Pennsylvania) közelében a 81-es autópályán lángra kapott egy Delorean és 10-15 perc alatt szét is égett. A dmctalkon a tulajdonos is megjelent és…..
sszabifly 2013.09.25 14:56:46
Miközben az olasz úttal kapcsolatban rendezgetem a képeket meg a mondanivalókat, addig idemásolom a fórumról Hannibal (minimálisan módosított) idei osztrák találkozós beszámolóját. Aki ott olvasta annak nem lesz újdonság, de szerintem többen vannak akik örülnek, hogy nem…..
Belsőség Trabantban a deszantosok 2011.11.11 15:30:00
Én még soha nem Trabantoztam. Pár hete tapasztaltam meg először, milyen cuki kis autó. Már ahogy kinéz, olyan imádni való. A hangjáról ne is beszéljünk, kicsit fülsiketítő, igaz, de mindenhol mosolyt csalt az emberek arcára.   Az úgy volt, hogy újra cserben hagyott minket…..
És ezt még a Google is megünnepli! Aki rámegy a keresőoldal kezdőlapjára, az egy videóval találja szembe magát, amin az animált Freddie Mercury keveredik különböző kalandokba a klip alatt szóló Don't Stop Me Now szövegét eljátszva (a videót a hajtás után meg lehet nézni itt a…..
sszabifly 2011.09.05 15:18:27
Egy általunk ismeretlen huncut német ember készítette ezt a felvételt egy apró repülő fedélzetéről. Fókuszban a Nyugat-Balaton, Keszthelyi-öböl - egy-egy pillanatra ellátni keletre is. Azért Tihanyig sajnos nem. De itt van helyette Szigliget, Badacsony, Keszthely, Fenékpuszta. A…..
Szomszédomnak ecseteltem a pénteken bemutatott biciklitoló utánfutót, amikor közbevágott: „A Vaterán már láttad a propelleres biciklit? Az is házi!” Találkoztam már sok csodával, de ez szíven ütött: a női kerékpárra permetezőmotort szereltek, a kihajtásán két…..
2010. 09. 12.(Képek a repülésről: http://pg.c2.hu/index.php?pid=5&show=4481)Itt állok az Adria partján, fölöttem vidáman lobog az ernyő a szélben, a hangulatom mégis egyre borúsabb, ahogy a felhőtlen égen egyre lejjebb bukó napra pillantok. Rosszkedvem oka, hogy az én…..
Hartay "hácsé" Csaba (bizony, van saját blogja Viharsarki Kattintós néven) lassan külön cimkét fog kapni közönség- és blogtulajkedvenc posztjainak köszönhetően - a mai ismét a legjobbak között van. Nó komment. A hülyék adója.   Hallottad? Volt ötös a lottón.…..
sszabifly 2010.07.07 14:24:32
En is dolgoztam az Szrt-nek, eleg sok sorsolast is lattam testkozelbol (raktam is a golyokat a gombbe sorsolas elott), ahol semmi kavaras nem volt, de persze a jozan esz is azt diktalja, hogy nincsen csalas. Miert is?

1. Az Szrt egy aranytojast tojo tyuk, evente szazmilliardo(ka)t hoz az allamnak az adobevetel ettol az egy cegtol (nem veletlenul monopolium itthon a szerencsejatek szervezes). Egyetlen botrany taccsra vagna az egeszet, az emberek bizalma elveszne.

2. Az Szrt egyben kivalo "munkahely" az aktualis kormany kedvenceinek, vezetoi beosztasban a hatalmas fizetesert igazabol nem sok mindent kell csinalni. Evente mindig van 1-2 nagy halmozodas (mar csak matematikai alapon is), ami felnyomja a beveteleket, es omlik a penz a kasszaba. Sokat nem kell erte tenni, az biztos (es persze van egy csomo kamu allas, jopar ember csak a berlistan szerepel, vagy tanacsado, de sosem latni oket). Egy esetleges kormanyvaltas eseten ezek a "haverok" oriasi vegkielegitessel tavoznak. A BKV-s vegkielegitesi osszegeket szorozzatok meg nehannyal. (Megjegyzem, az Szrt vezere egyben a BKV felugyelo bizottsagat is vezette, muhaha.)
3. Az Szrt reklam- es egyeb koltesei oriasiak, ezeket a zsiros megbizasokat is a politikailag jol fekvo cegek es "haverok" kapjak meg. Meg1x: ez bizony aranytojast tojo tyuk sokak szamara, hulyek lennenek holmi sorsolasi csalassal tonkretenni. A 3 milliardos fonyeremeny egy rohejes kis resze az osszes bevetelnek.

4. Mint irtam, lattam par sorsolast belulrol, manipulaciot nem tapasztaltam. A sorsolasi bizottsag tagjai (akiket ugye egy csalasba mindenkeppen be kellene vonni) kozul joparan egeszen szereny korulmenyek kozott eltek, egyikuk peldaul nagyon orult, hogy egy kiszuperalt ceges kocsit megvehetett maganak. Vagy csak jo szinesz volt? :-) Egy masikukkal nemreg talalkoztam, mar nyugdijaskent vart a villamosra, eleg lepukkant volt szegeny. (Vagy o is csak jo szinesz :-))

5. Reggelente volt alkalmam joparszor belefutni a biztonsagi fonokot kisero kipirult arcu, izgatott "atlagpolgarokba" (falusi neni-bacsi, stb.), ilyenkor csak keseruen osszemosolyogtunk a kollegakkal, hogy ime meg egy szerencses nagynyertes, akinek megoldodtak az anyagi gondjai. Termeszetesen soha semmilyen informaciot nem tudtunk meg roluk, esetleg regebbi nyertesekrol keringett par erdekes sztori.

6. Ha igazan csalni akarnek, nem a lottoval, hanem a Kenoval tennem: nincs reflektorfenyben a jatek, pedig nagyon sokat lehet vele nyerni (nem milliardokat, de szazmilliokat, minden nap), a keso esti sorsolason nincs kozonseg, meg a szamolvaso bogyos csajok is a sorsologeptol kulon szobaban vannak. Ha jol emlekszem, osszesen egy szrt-s alkalmazott es a kozjegyzo van a gep kozeleben, meg a kamera is fix, nincs operator mogotte.

Hat, szamomra mar nem fog kiderulni, lehetett-e volna manipulalni a sorsolast, en utolso kis rabszolgakent sokszoros fizeteskulonbseg miatt mentem at egy masik ceghez, es mert nem birta a gyomrom a zsirosbodon korul rajzo rengeteg semmirekellot, aki egyszeruen csak valakinek a haverja volt, es ezert ove lett a jo allas, vagy a cege kapta a megbizasokat. Ami aztan a mi munkank szinvonalanak rovasara ment (tessek megnezni azt a rengeteg szinvonaltalan Szrt-s reklamot. Ami nem volt szinvonaltalan, azt nem is a "haverok" cegei keszitettek, hanem a latszat fenntartasa kedveert egy-egy nemzetkozi ceg).

Nyerjetek sokat, en most megyek lemosni a kocsit, mert nem telik szemelyzetre :-)
Uff
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..