Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszeru_ember

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azt mondom azért nektek: kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert mindenki, aki kér, kap, aki keres, talál és aki zörget, annak ajtót nyitnak."Lk 11,9-10Ez a rész nekem mindig nehéz volt. Kicsit úgy hangzik, mintha…..
Élettippek a Bibliából Bocs! 2010.05.29 10:03:00
"Vigyázzatok magatokra. Ha vét ellened testvéred, fedd meg. De ha megbánja, bocsáss meg neki. Ha hétszer vétkezik is naponta ellened, és hétszer fordul hozzád azzal, hogy "bánom", bocsáss meg neki."Lk 17,3-4Hülye érzés ez, mert én meg éppen azt érzem sokszor,…..
thx to ildsisy: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/111111/obuda/feed", "width":"550", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
"Senki se keresse a maga javát, hanem csak a másét." (1Kor 10,24) Már csak matematikailag is úgy jönne ki jobban, ha mindenki inkább a másikkal szeretne jófej lenni, figyelve a másik igényeire. Ha ez működne, egyszerűen rengetegen akarnának velem jó arcok lenni, és én…..
Majd a néphez fordult: "Vigyázzatok és óvakódjatok minden kapzsiságtól, mert nem a vagyonban való bővelkedéstől függ az ember élete."Lk 12,15Nagyon nehéz választani. Egy-egy oldalon legalább 5-10 olyan gondolat van, amiről hosszasan tudnék gondolkodni. Lenne is…..
"Ezt azért mondom, hogy senki tetszetős szavakkal meg ne tévesszen benneteket."Kol 2,4Óóóóó, ha egy nappal korábban jön szembe velem ez a mondat!Bár vélhetőleg, akkor sem teszek másképp.Elég szemét módon ki akarták használni minden jóindulatomat, tökéletesen…..
"Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel, főképpen hittestvéreinkkel."Gal 6,10Gondolkodtam, hogy valami ütőssel kéne kezdeni. De 1. még nem vagyok gyakorlott olvasó, hogy tudjam, mi számít annak - akár csak nekem, 2. azért elég sok ütős ige van, és életem…..
Élettippek a Bibliából Miért? 2010.05.13 10:34:00
Nem szeretnék téríteni, rátukmálni senkire semmit. Továbbá nem szeretnék olyan mélységekbe sem ereszkedni, amihez már nem értek, és mivel tényleg egyszerű ember vagyok, nem is nagyon fogok. Teljesen hétköznapi, gyakorlati oldalról szeretném megközelíteni a Biblia…..