Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasztabb

0 bejegyzést írt és 410 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... Akkor könnyedén nyerhetünk ennyit? Nem hinném (turul1920)..
rasztabb 2017.10.23 10:19:44
Tetszik, nem tetszik sportfogadni is meg kell tanulni. (AstériX)..
Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! (JC)..
"A tippmix egy olyan zsebre menő játék,ahol a remény hal meg utoljára, mégsem kell menni temetésre egy rossz nap után sem,hiszen a remény mindennap újjászületik." (DR.SV)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell !" (Marrone)..
A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról, hogy eltaláld a kimentelt. (Walter Sobchek)..
rasztabb 2015.03.04 18:13:06
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! " (Tippguru)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A statisztika nem a végeredményt mutatja meg ! " (Rumpelstilsk)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
rasztabb 2014.11.18 13:36:59
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést ! " (Dabii)..
A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell találni az arany középutat, és tényleg csak játék marad! (Pannonymous)..
rasztabb 2014.11.08 12:19:12
rasztabb 2014.11.08 12:24:49
@Szabi Dö Puu: köszi.
rasztabb 2014.11.08 18:43:00
@Morli Holect: engem is érdekelne
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A túl egyszerű megoldások ritkán jók ! " (wantsomemore)..
rasztabb 2014.10.30 08:40:42
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Nem kell minden nap játszani és csak azt tedd, amiben 100% biztos vagy!" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindig az jön, amire nem is gondolsz  ! " (leon a proli)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el. " (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell ! " (szotyis11)..
rasztabb 2014.04.09 09:02:22
@csakajuve: hello a Bourges - Nagyezsda Orenburg szerinted jo v-be?
rasztabb 2014.04.09 09:12:45
@csakajuve: megnézegettem a statisztikákat ,azok alapján inkább v lehet,majd eldől míg odaérek a lottózóba.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..