Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anidex

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A székházostrom tökéletesen megmutatta, milyen a kormánypárt igazi arca: gyűlölködő, diákok ellen felszított, szélsőjobbos szavazók, kopasz, büntetett előéletű verőemberek, cinikus, röhögcsélő szóvivők, akik meg sem próbálják elhitetni senkivel, hogy igazat mondanak –…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
anidex 2013.02.25 06:30:03
@fidesz = népirtó csőcselék: A vörös csillag miről szól hány embert öltek meg és tettek tönkre az oroszok és kádárék arra hivatkozva, hogy a kommunizmus ellensége, van családi tapasztalat.Édesanyám 1972-ig nem dolgozhatott 56 -os munkás tanács tagsága miatt. Aki pártolja a vörös csillagot annak ja vaslom tetováltassa a homlokára, azt majd meglátja milyen népszerű lesz.Nemzetközi munkásmozgalom=nemzetközi rabló mozgalom
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
Nem kerül ki a büntető törvénykönyvből a vörös csillag mint önkényuralmi jelkép. Ezt Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára mondta pénteken Várpalotán, az 1952-es várpalotai kitelepítések 60. évfordulója alkalmából rendezett…..
Csak az interneten olvasott a Blaha Sörözőnél 2006. október 23-án történtekről V. László nyugalmazott rendőr alezredes, derült ki a budapesti II.-III. kerületi bíróságon szerdán. Megismételt elsőfokú eljárásban vizsgálja a budapesti II-III. kerületi bíróság, ki lőtt…..
anidex 2010.05.13 05:50:40
@Chilly: ugy latszik nem voltal ott okt 23-án csak a monitor mögött vagy ilyen okos, a baratom 70 eves nagymamajat a dob utcaban hatulrol ütötte le 2 rendor ö is csöcselék