Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuum

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
zuum 2015.05.10 00:00:08
A kislányom rendkívüli tempóban nő és fejlődik, így az elméje is egyre tudatosabb, ezért már pontosan tudja, hogy hogyan kell észrevétlenül „zsebre tenni” a Szüleit, illetve a Nagyszüleit...:) Én hiszek abban, hogyha egyenrangú partnerként kezeljük a gyermekünket és…..
Bemutatok Nektek egy fantasztikus helyet a  MINI CITY-t,  a legkisebbek városát! :) JÁTSSZ ÉS NYERJ! A játék részleteit a bejegyzésem végén találod... Egy olyan interaktív kiállításon vehettek részt, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően…..
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..
TÓBIÁS és BALAMBÉR közlekedési kalandjai Fontos, hogy a gyerekek már kicsi korukban tisztában legyenek az őket érintő közlekedési szabályokkal, hiszen a körültekintő közlekedés akár életet is menthet. A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című…..
zuum 2013.02.28 14:33:01
Gyerekszoba Szorítsuk le a fejét! 2009.10.06 09:56:00
Ugye, ismerős az a jelenet, mikor a gyereket a kocsiban, az autósülésbe kötve a monoton zajtól elnyomja a buzgóság? Olyannyira működő dolog ez, kérem, hogy egyes szülőknél altatási módszerré vált a kocsikázás a síró és hullafáradt gyerekkel. No, ilyen helyzetekben szokott az…..