Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyrker.hun

77 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a tavaszt.... Vége 2011.03.25 08:58:09
Elment. Ma...
Már megint itt van ez a kibaszott tavasz...
Utálom a tavaszt.... Mr. Alkohol 2011.03.06 10:37:00
Még mindig élek, bár egyre kevésbé. Ma jöttem rá, hogy gyakorlatilag két hete csak iszom. Hazajöttem, hétfőn lejelentkeztem a munkahelyen, örültek, hogy élek, mondom csak ne olyan gyorsan, táncpróba, utána nyilván iszunk, kedden csak úgy, szerdán beöltözős retroparty Kis…..
Utálom a tavaszt.... Élek. 2011.02.27 09:34:00
Élek. Csak korlátozottan. Megtörtént az elkerülhetetlen. Bevállalós csaj a Csillagom, olyan helyekre is betehettem, ahova nem is gondoltam, hogy beférek. Élménynek nem volt szar, de egy száraz faszverés érzelmileg jobban esett volna. De utána legalább leittam magam rendesen...
Utálom a tavaszt.... Suicide 2011.02.23 16:54:49
Felhívott Művésznő, hogy menjek el a búcsúbulijára: - Nem akarok ott lenni. - .........De..... Miért nem? - Tudhatnád, utálok búcsúzkodni. Jó utat, és vigyázz magadra! - De.... - Még mindig korrektebb így, mintha azt mondanám, hogy bocs, de másnap reggel gyógyítok, és emiatt…..
Utálom a tavaszt.... Síláger 2011.02.21 10:21:00
Van wifi, de csak a recepción. Csillagommal nem elég, hogy egy szobában, még egy ágyban is alszunk. Egy héttel ezelőtt még problémáztam volna a dolgon(mivel ő is táncos), most viszont leszarom. Szöszibe majdnem belezúgtam, de egy mondattal mindent lerombolt. Salsa estre mentünk…..
Művésznő átka ül rajtam. Valahogy nem megy a csajozás, mióta kidobtam. Mármint dugásra mindig van valaki, de nem érzek. Ha meg érzek, akkor fél pillanat alatt kiábrándulok.Tegnap nálam volt, "búcsúzkodni". Belebúcsúzkodtam a szájába, majd közöltem, hogy elmehet.…..
Utálom a tavaszt.... Tegnap 2011.02.17 08:27:00
 A nők hülyék. ..
Utálom a tavaszt.... Közeledik... 2011.02.14 10:43:00
Pénteken indulok síelni Csillagommal... Van egy akkut faszhiánya, de én elviselni sem bírom, mert idióta nyafogós picsa. Szöszivel egész jól alakulnak a dolgok, ugyan még nem jöttünk össze, de mivel ugye szőke, nem fogom elkapkodni. Az a faszi akarok lenni, akibe bele van zúgva, és…..
Utálom a tavaszt.... Survive 2011.01.04 17:56:04
Túléltük az ünnepeket. Rühellem az egészet, semmit nem lehet csinálni, egyél-egyél-egyél-igyál-igyál-vegyél-szedjél. Nagy kedvenc:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw:Fw: Piros Alma, Kiss Péter(további 800 címzett)"Kedves Ismerősöm! Ezúton csak Neked, csak most, csak…..
Utálom a tavaszt.... Időzítés 2010.12.21 19:28:38
Beköszöntött a vizsgaidősuck, és a mai napig úgy tűnt, hogy kikúrnak az egyetemről, de nem jött össze a geciknek... Ilyenkor mindenkinek van valami fétise, én nem borotválkoztam kb két hétig... Csak kár, hogy a munkahelyemen ma összefutottam a három következő esélyessel:…..
Lassan elmegy. Nem akarom, hogy elmenjen, de igazából őt sem. Szerelmes vagyok, de talán csak a szerelembe. Vagy abba, amit vele éltem át, és nem is a személyébe.Csak mikor a nyíltan leszbikusz szobatársa azt mondja, hogy visszatérő téma vagyok nála, nem tudom elhinni, hogy azzal a…..
Szöszivel sokat buliztam mostanában a koleszban, csak tánccsoportos faszija van, azt azért mégsem akarnám... Viszont kavartam a szobatársával. Meg a barátnőjével. Most nem tudom, hogy melyikkel akar összehozni...
Túl sokat szeretkeztem szerelemből ahhoz hogy dugjak.Kivágtam Mazsist, kb egy hónapja, csak b@sztam megírni. Nem szerettem.Szeretnek engem a lányok, egy kis bújásra, buliban smárolásra mindig van valaki. De dugni nem akarok...
Folyamatos pörgés, egy percem nem volt leülni.A szombati bulin meg nem tudom hogy mi volt, de nem is érdekel. Remélem egy excsajom jelenlegi pasijával sem találkoztam...
Már megint nem írtam vagy két hete. A buli utáni táncpróba érdekesen kezdődött :) Szőke (aki hívott bulizni) és Falatka (akivel végül kavartam), belépnek, néznek bizonytalanul, majd megtöröm a csendet:"Ha ti sem beszéltek, akkor én sem fogok!"Még szerencse, hogy úgy…..
Subba Sose mondj nemet a pandának! 2010.09.24 00:03:00
Az utóbbi idők leggyilkosabb viral videója az egyiptomi Panda Cheese-től, én a harmadiknál már hangosan röhögtem!   ..
Utálom a tavaszt.... Rock and Roll 2010.09.17 08:17:09
Az gáz, ha egy csaj a tánccsoportból nyilván baszós szándékkal elhív bulizni, te sokadik meghívásra elmész vele, majd felszeded a szobatársát, aki egy hetes friss a tánccsoportban, és a "barátnőd" is ugyanabban a csoportban táncol, mindezt egy szem hunyás nélkül…..
Utálom a tavaszt.... Macskák 2010.09.16 14:09:27
Egy hete minden nap kapok valami pozitív visszajelzést csajoktól. Még az egyik tánctanár(nő) is seggen taperolt az öltözőben, tegnap valaki velem ebédeltette magát, ugyanaz egy hete csak a mai bulival b@sztat, hogy nekem ott kell lennem, mert nélkülem nem lehet buli. Megérzik a nők,…..
Utálom a tavaszt.... Vica versa 2010.09.15 08:49:49
Hétvégén Mazsis születésnapi partija lesz. Tanyabuli. Magyarán oda hányok, ahova akarok. De nem ez a lényeg, hanem hogy be akar vezetni a baráti társaságába, "előttük fogja majd a kezem". Ez azt jelenti, hogy a közelgő születésnapomra nekem is meg kell hívnom. Pedig…..
Utálom a tavaszt.... Nem az igazi 2010.09.13 14:20:50
Szar, hogy nem tudok megnyílni, nem tudok őszinte lenni Mazsissal, pedig megérdemelné. Olyan kisugárzása van, hogy mikor megölel, akkor olyan sátrat verek, hogy majd' kilyukasztom a sátorponyvát, de nem kívánom. Csak játszom neki az agyam, neki meg tetszik. Nem lesz jó, mert kezdem…..
Gondoltam, jó lesz a kislány egy darabig ürítőedénynek, aztán ha lesz jobb, egy melegváltást eszközölök. De rájöttem, hogy igazából én jóformán csak a tánccsoportban csajozok, mert a nagy bulikat már rohadtul unom. Tehát így a csoportos szexből kiesek, ő marad. Ketrecbe…..
Megkezdődött végre az egyetem is, már tényleg vártam, legalább lesz valami izgalmas az életemben. Azaz lehetne, ha nem maradnának el az óráim. Kb 3 napja barátnőm is van, összejöttem Mazsissal, és "hál' Istennek" belém is van zúgva, csak nekem nincs hozzá…..
Utálom a tavaszt.... Nulladik hét 2010.09.03 12:31:00
Berendeltek Egyetemvárosba nulladik hétre melózni, aminek örülök. Már alig vártam, hogy elhúzzak otthonról. Kibaszott unalmas volt.Tegnap ücsörészek a munkahelyen, mikor egy - közepesen kellemetlen külsejű, ámbár rondának egyáltalán nem mondanám - nő közelít, majd…..
Utálom a tavaszt.... Érzelmek 2010.08.31 12:55:09
Nulla. Nem tudok sem szeretni, sem utálni, nihil. Mosolyognak az emberek, én leszarom. És azt is leszarom, hogy megvertem szombaton a srácot. Egyszerűen hidegen hagy. Az sem hatott meg, amikor a kiscsaj sírt, pedig annak nehéz ellenállni. És ez van július óta. Az a lány érintett csak…..