Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSP

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túllőtt-e Orbán a célon? Ezt firtatta Lendvai Ildikó tegnap este. A szocialista politikus tévéstúdióban vette sorra a lehetőségeket. 1. A Soros-óriásplakátokkal kitapétázott ország látványa meghökkentette a nyilvánosság nemzetközi fórumain közlő újságírókat, ezért fúj visszavonulást a magyar…..
Bombera Krisztina az egyik legrokonszenvesebb műsorvezető. Eligazodik az angolszász nyelvterület politikai összefüggéseiben, és akkor is kulturáltan dolgozik, ha itthon ül be a stúdióba. Hiányzik belőle az újságírókra jellemző mindenhez értés (vagy inkább csak konyítás), e sorok írója épp ezért…..
A kép Ceausescu dolgozószobáját ábrázolja. Sokba került, ám használatbavétele előtt a diktátor sajnálatosan elhalálozott.   Kakuk Gyurinak Azt hiszem, bárkire nézve baj az, ha buta. Gyerekként kicsúfolják az illetőt az óvodában, az iskolában rajzszöget tesznek a székére, a szülők szégyenkeznek, a…..
"...amíg a sajtómunkások zsebükben hordják a sajtószabadságot, ebben az országban nem lesz igazi demokrácia..."    (Kepes András)   A napokban tette közzé a Gemius Hungary Kft. médiakutató negyedéves gyorsjelentését a magyarországi internet felhasználók  tartalom fogyasztási adatairól, amiből -…..
FSP 2016.08.13 20:56:12
@Teréz Anyabagoly: Miért kevered bele Andait? Szegény, ha ezt olvasná, elküldene téged melegebb éghajlatra, Én nem tudok arról, hogy bárki kimarta volna.
FSP 2016.08.13 20:57:46
@Énekes Vazul: Tényleg nem tudom, miről beszélsz. Milyen barátaidtól vettem át ötleteket? Egyetlen egy ilyen embert nevezzél meg, légy szíves!
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
FSP 2010.08.26 20:00:58
Ludas Matyi újság FÖLD S. PÉTER 2010.05.11 12:08:00
Háború és béke   A háborúnak vége, a csatát lefújták. Kihirdették a győzteseket, a küzdő felek elvonultak, béke és csend honol, amerre a szem ellát. Át kellene térni most már béke-üzemmódba, a Vezénylő Táboroknak és martalócainak polgári foglalkozás után illene…..