Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quagmire10

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Peter's daughter Magyar cím: Peter lánya Leírás: Miután magához tér a kómából, Meg szerelmes lesz az egyik kórházi ápolóba. Peter, aki mindvégig őrködött Meg felett, nehezen viseli a kapcsolatot. Brian és Stewie vesznek egy romos házat, amit megpróbálnak…..
Angol cím: Mind over murder Magyar cím: Többet ésszel, mint erővel Leírás: Peter megüt egy terhes nőt Chris focimeccsén, ezért házi őrizetre ítélik. Hogy ne unatkozzon, egy kocsmát rendez be a pincében. Loisnak eleinte nem tetszik az ötlet, aztán minden este ott énekel, a…..
quagmire10 2010.05.19 13:03:59
@akileus13: te jó ég styuit stewie-nak irják(ez merénylet a family guy ellen!)
Angol cím: Death has a shadow Magyar cím: A halál árnyékában Leírás: Peter elveszíti az állását, miután egy este túl sokat iszik és emiatt elalszik a munkahelyén. Ám ezt nem vallja be Loisnak, és minden lehetséges forrást felkutat, hogy pénzt szerezzen. Az ebből szerzett pénzt…..
quagmire10 2010.05.18 17:07:54
Angol cím: A picture is worth a 1,000 bucks Magyar cím: Az ezer dolláros festmény Leírás: Peter amiatt aggódik, hogy halála után senki nem emlékszik majd rá. Mikor azonban rájön, hogy Chris tehetséges festő, elhatározza, hogy rajta keresztül lesz ő is népszerű, New…..
Family Guy Blog Family Guy Póló 2010.05.02 09:00:00
Itt egy kérdés. Ha innen az oldalról lehetne rendelni jó minőségű, fehér színű szitanyomott Family Guy-os pólót, volna-e rá igény. Az ár úgy körülbelül 2500-3000 Ft volna plusz postaköltség.   Kéne?online survey ..