Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deuce_másik

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
deuce_másik 2010.05.14 16:41:17
@Mike36: ha finnyás neked a mistralról beszélni, akkor cég és márkanév nélkül: mobiltelefon..

hallottál falhozvágásról, wcbe ejtésről, aztán mosolyogva próbálja gariztatni a vásárló? én igen....

a te álláspontod szerint adjanak azonnal mindenkinek újat, mert gazdasági válság van? hát barátom............. fura egy észjárásod van.. :DDD
deuce_másik 2010.05.14 20:45:47
@HandG: nézd, én úgy érzem, hogy ne húzzunk le egy céget 1-1 példa alapján...
nagyon könnyű sztereotipizálni a fotelból.........

ha zöldséges lennék és visszahozzák a zsák krumplit "a féjrem is vett" alapon, úgy lennék vele hogy rendben! ha a kisgyerekkel visszajön anyuci a boltba, hogy másikra cseréljen egy nyalókát, az is mehet.. még egy ruhacsere is, ha nem hordta az illető..

de ez számítógéphardver.. kicsit más fogalom, és más az összeg is.

most jutott eszembe, hogy hever a szekrény alján egy hibás ram évek óta, ami egyes alaplapokban működik, de fagy, egyes alaplap csak a felét látja.
olyan különleges képessége van még, hogy ha mellé raksz be másik ramot, akkor azt !!KINYÍRJA!!, működésképtelenné teszi!!!!!!!!!!

az ilyenek, és a vízbedobott mobiltelefonok miatt "szarozik" egy bolt, egy szerviz a kedves vevővel! hiába veri qmiki és májkharmichat magát, hogy nekik alanyi jogon jár mindenazonnal mert ők virítják a lóvét, és dögöljön meg a boltos.
ráadásul ez véleményem szerint abszolút nem kapcsolódik a gazdasági válsághoz, csak nagyon divatos ehhez kötni mindent. politizáljatok máshol inkább, velem a válságban is normálisan viselkednek a boltosok, most jöttem pénzszórásból éppen.. :D
deuce_másik 2010.05.14 21:05:44
@HandG: nem haltak ki a régi kapcsolatok sem a kereskedelemben.. apámnak bevette a gumis a kopott abroncsait és hatalmas kedvezményt adott az újakra. még azt is bevallotta, hogy így mennyi haszna maradt ebben a hatalmas gazdasági válságban! :)
1997 óta létezik a Fogyasztóvédő- és Érdekszövetség Alapítvány, amit átlagfogyasztók hoztak létre, bármit is jelentsen ez. Selmeczi Balázs, a civil szervezet elnöke küldte el a Homárnak MM fogyasztó elképedt sorait, aki a Tescóban jó patriótaként igazi magyar terméket vett,…..
deuce_másik 2010.05.14 17:02:40
@atpijkamo: ha már a tárolásnál vagyunk, én is hallottam 30fokban tárolt raklapnyi margarinról @tesco..... :(