Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levi Teal'c

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fűszál a betonban... Te nem! 2010.03.22 11:29:00
Derült égből a villámcsapás, úgy jött, úgy súlytott le a maximum öt éves kislány, mikor apukája kerékpárján hátul ülve elsuhant mellettünk.-Mondtam, hogy mérnök leszek. - szóltam kedvesemhez, és a következő másodpercben már a hátrafordult kislány mosolyát néztem. Nem…..
Fűszál a betonban... Vulkándivat 2010.04.20 22:00:00
Az elmút napokban életrekelt az Apokalipszisvulkándivat - szombat, vasárnap és hétfő napnyugtáit én is megnéztem, az ígért kén-dioxidos extravörös látvány végül nem volt megfigyelhető. Vigasztalt helyette a repülőgépek teljes hiánya - bár a légitársaságok számára…..
Levi Teal'c 2010.05.12 18:34:11
„Isten Elvtárs! Mennyei Atyánk!Laudetur, dicsértessék, szabadság!Kajli Jenő riporter és szociálpszichológus vagyok, bizonyára hallott már rólam, és talán azt is feltételezhetem, hogy olvasta valamelyik művemet: Az egy pici cici-t (két kiadásban is megjelent), mely a…..
Levi Teal'c 2010.05.12 18:34:11
Diaz barátom lustálkodik mostanában a világ összes olyan dolgában, ami nem kapcsolódik  Japán történelméhez, így rendkívül színvonalas gasztroblogja frissítésében is, no meg én is tudok ám főzni, szóval kedves régi,új, svédmániás és a skandinávokat kevésbé…..
Hali. Ájh de csodálatos is amikor az ember kebelbarátja blogján egy neki mégoly kedves témával találkozik, hogy szinte újra megjön a kedve az élethez! Le is kommenteltem Zagát, de most erre lendületet is kaptam, hát hajrá hajrá szép magyar vitézek, aranyos leventék sütni, mert…..
Ma barlangász lámpa (megyünk barlangászni, hej!) keresgélés közben botlottam bele a mindenes fiókomban egy szolárium bérletbe. Még azért dugtam oda hirtelen ötlettől vezérelve, nehogy valaki kiszúrja a választási sörözés alatt. Úgy éreztem tök gáz, hogy a birtokomban van egy…..