Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsiaj1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt minden fekete öves rajongó kommentbillentyűzetet ragadna, és azon lamentálna, hogyan fogják széjjelkúrni kedvenc képregényét a gyökér tévések, megjegyezném, hogy nem network, hanem kábeltévére kerülne a projekt, ráadásul arra az HBO-ra, aminek a neve a minőséggel…..
A Broadchurch jelenlegi és a Doctor Who egykori főszereplője aláírt a Marvelhez, jelentette be a cég a héten. Tennant a Netflixnek készülő Jessica Jones-sorozatban lesz gonoszember. A sorozatot 13 részes első évadra kérték be még tavaly, a forgatás hamarosan megkezdődik, és még…..
Olyat mondott Perry, hogy még az mti is leközölte, mi meg azóta sem térünk magunkhoz, hiszen nem kevesebbet állít, mint azt, hogy nem fog playbackelni a Super Bowl félidei műsorában, amiben ő lesz a fő attrakció.   Emellett a fellépésre oroszlánt és cápákat is beígért, a…..
Az iO9.com tette közzé a karakterleírásokat, a sorozat január 16-án mutatkozik be a SyFy-on, és annak ellenére várjuk, hogy a film nagy kedvencünk volt, és Bruce Willisnél úgysem lesz jobb Cole soha senki. DR. CASSANDRA RAILLY (Amanda Schull)Dr. Cassandra Railly egy zseniális…..
Tavaly január óta mellőzi a legfőbb Batman sorozat Bruce Wayne-t, s azóta mondhatjuk, jobbnál-jobb füzetekkel találkozhatunk a sorozatban.Kezdődött még a Battle for the Cowl felvezetéseként a Whatever Happened to the Caped Crusader crossoverrel, majd jött egy nagy hiátus, s egészen…..