Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josza

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ti vagytok azok, akik ezt megcsinálták! Ti vagytok azok, akik aktívan éltetek jelölési jogotokkal! Ti vagytok azok, akik harmadszorra is csodát tettetek! Ti vagytok Budapest élő lelkiismerete! Ahogy egy kedves barátunk mondta hangosbeszélőbe az utolsó napokban: „A…..
josza 2010.09.06 08:13:13
Drága Barátaim!
Jómagam is csak csütörtökön este nyolckor tudtam leadni magam és feleségem ajálószelvényeit a Moszkva téren.
Én 59 éves vagyok és baloldali demokrata. Ha Ti nem lennétek, bizony nem volna a magyar politikai palettán olyan párt, amelyre tiszta, nyugodt szívvel szavazhatnék. Így tettem az előző Országgyűlési választáson is és örömmel mondhatom nem bántam meg. Pontosan azt a politikát követtétek, amit vállaltatok és amit magam is teljes szivemből támogatok. Teljesen egyetértek az MSZP-től való távolságtartásotokkal. Ebből ne engedjetek!
Ők a baloldal, addigi szavazótáboruk elárulói, akik túlteljesítették a jobboldal minden árnyalatának legféltettebb vágyát, szándékát a baloldal teljes válságát, lejáratását hosszú évekre való tönkretételét és megvalósították a rendszerváltás óta legjobboldalibb gazdaságpolitikát és a tolvalyok és bűnözők hatalmát. Regnálásuk alatt egekbe szökkent munkanélküliség, a társadalmi leszakadás, a hajléktalanság, miközben prominensei jól gazdagodtak a vérünkön. Tevékenységük nyomán újraéledt és megerősödött a szélső jobboldal. A legnagyobb hazugságuk, baloldalinak aposztrofálni magukat. Jelenlegi kampányuk is hazugságokra épül. Miközben ellopták az LMP választási dizájnját, válogatott hazugságokat terjesztenek róla.
(SZDSZ utódpárt, FIDESZ szövetséges stb.) Tetszik a környezet védelmének prioritása is programotokban. Örülök, hogy fiatalok vagytok. Egyrészt a még bennetek munkálkodó energiák és lelkesedés miatt, másrészt, legyünk őszinték: mi idősebbek az eddigieket jól elszúrtunk. A rendszerváltás óriási lehetőségét bűn volt tönkretenni hagyni. Akkor mi nem ilyen lovat akartunk.
Ne köszönjetek nekünk válaszóknak semmit. Köszönni valónk csak nekünk van, hogy egyáltalán léteztek. Örülök az eredményeknek és nagyon sok sikert kívánok Nektek egész családommal együtt. Ha tudok még valamiban segíteni, nyugodtan "terheljetek"!
Pásztor Tibor Gyurcsány 2010.04.26 12:20:00
 (Hejj, de rég volt, amikor azt írtam, hogy benne van minden reményem! Amikor még a Merjünk baloldali lenni! című dolgozatát dugdosta az mszp.hu.)Gyurcsány sok mindent mond, amivel csak egyet lehet érteni. Hogy ellenzékben kell a pártot átalakítani, modernizálni, újjászervezni.…..
josza 2010.05.12 14:05:36
@wallaby37:
Először is új emberként szeretettel üdvözlök mindenkit!
Nekem az a véleményem, hogy Gyurcsány és a gyurcsányizmus nem egyenlő a baloldallal. Én baloldaliként elhatárolódom tőle. Tevékenysége alatt és következtében a baloldal akkora történelmi vereséget élt át, ami a jobboldal legszebb álmaiban sem létezett. Amikor átvette a vezetést még elfogadható állapotban volt az ország. Őalatta folymatosan romlott az állapot. A csapda az volt, hogy magát baloldalinak aposztrofálta, megszerezendő a baloldali szavazók támogatását ám valójában kizárólag a nemzetközi nagytőke bábjaként és az SZDSZ neoliberális, globalista távirányításával jobboldali politikát folytatott. A retorika baloldali maradt, csak a tartalom volt burzsoá és korrupt. Ezt az MSZP-t Gyurcsányostul, Mesterházistul, Szekerestül, Lendvaistul meg kell szüntetni. Uj baloldalra van szükség. Egy olyan pártra, amely elhatárolódik ezektől és prominenseitől és a valódi baloldali értékek mentén politizál, tisztán és ellenőrizhetően. Addig, mig ez nem jön létre, addig mint látjuk az MSZP a parlamentben fasisztákkal kokettál és egyezkedik és tovább rombolja baloldal esélyeit.